Vulić: Mogli smo više protiv Bajerna, sreća nam je okrenula leđa

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 15:08

Zvezdin vezista zadovoljan posle gostovanja u Minhenu

Nije se Crvena zvezda obrakala u rezultatskom smislu na stadionu na kom su u Ligi šampiona pucale petarde, međutim, nije se ni naigrala fudbala. Niti je tako nešto moguće protiv veličine kakva je Bajern, pa još na njegovom terenu.

Zato 0:3 u prvom kolu Lige šampiona deluje kao realan rezultat, iako je deset minuta pre kraja tim Vladana Milojevića imao samo gol zaostatka. No, osim što je na kolektivnom nivou skupila iskustvo za neke naredne utakmice na top nivou, gostovanje Crvene zvezde na Alijanc areni može da bude dragoceno i za većinu njenih igrača. Na primer, za Miloša Vulića, pošto je nekadašnji vezista Napretka u sredu veče premijerno osetio šta znači biti deo elitnog evropskog fudbala.
Veoma sam srećan i ponosan što sam debitovao u Ligi šampiona. Izuzetno mi je drago što sam imao privilegiju da igram protiv ekipe Bajerna i igrača kao što su Kutinjo, Alkantara, Levandovski... Bilo je teško igrati protiv njih, veliki su igrači, imaju fenomenalne karijere iza sebe. Hvala navijačima koji su nas sjajno bodrili tokom svih 90 minuta. Borili smo se, mislim da smo mogli više. Na kraju nismo imali dovoljno sreće koja nam je u ovom meču okrenula leđa“, konstatovao je Miloš Vulić, verovatno misleći na udarac Žandera u prvom i pokušaj Marina u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

Na kraju, Manuel Nojer nije savladan. Na suprotnoj strani, Milan Borjan jeste triput, ali taj podatak ne brine previše odgovorne na Marakani.
Dobro smo se branili u većem delu utakmice, međutim, greške su nas koštale primljenih golova. Krajnji rezultat je previsok, ali teško je igrati protiv kluba kao što je Bajern, na njegovom stadionu. Sad se okrećemo večitom derbiju, imamo par dana da se pripremimo za tu utakmicu. Očekuje nas izuzetno težak meč protiv večitog rivala, međutim mi smo Crvena zvezda, uvek idemo na pobedu“, dodao je Vulić.

FOTO: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara