Vuletić: Stevanović je veoma tražen, ali nema transfera do januara 2021.

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.01.20. | 09:54

Filip u septembru postaje punoletan

Posle prodaje Strahinje Pavlovića u Monako za osmocifrenu sumu, naredna „zlatna koka“ Partizana je Filip Stevanović. Još maloletni krilni napadač je već u fokusu klubova sa Zapada, a od Nice je stigla i konkretna ponuda.

Što se tiče ponude, poslednja informacija je da je iznosila 12.000.000 evra. Kroz fudbalsku čaršiju kružila je i vest da je porasla za još tri miliona u međuvremenu. Čelnici Partizana minulih dana boravili su u Milanu i pregovarali su i oko Stevanovićeve prodaje.

Izabrane vesti

Međutim, čak i da je posao zaključen, mladi napadač će, zbog godina, sigurno ostati u Humskoj makar još godinu dana, tvrdi potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić.
Filip Stevanović je veoma tražen i zanimljiv igrač svim evropskim klubovima. Ja ne volim da licitiram o ciframa. Ponude za njega su u ovom momentu takve da nisu još pravno formulisane. On je maloletan igrač i potrebno je učiniti nekoliko koraka kako bi došlo do transfera, ali on ne može biti izvršen do narednog januara, jer će tek tada postati punoletan“, objasnio je Vuletić novinarima na pripremama u Beleku, a prenosi Telegraf.

Stevanović će u septembru napuniti 18 godina, tako da tek posle toga može da se ozvaniči transfer. Tako je bilo, uostalom, sa Dušanom Vlahovićem, recimo, prilikom prelaska u Fjorentinu.

Kolika je poslednja ponuda Nice, Vuletić nije želeo da otkriva, ali je jasno da su u Humskoj prezadovoljni što su ove zime zatrpani ponudama za nekoliko igrača.
Ne volim da licitiram milionima, ciframa, govorim samo sa pravnog stanovišta. Možemo biti sigurni da Partizan ne treba da strepi kada je reč o finansijskoj budućnosti Omladinske škole koja je njegov najdragoceniji sponzor“, poručio je Vuletić.

Pored prodaje Pavlovića i ponude za Stevanovića, Partizan ima na stolu i ponude za Umara Sadika, Sejdubu Sumu, Aleksandra Šćekića...

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara