Žoao Gomeš, Mario Lemina i Pablo Sarabija (©Reuters, ©AFP)
Žoao Gomeš, Mario Lemina i Pablo Sarabija (©Reuters, ©AFP)

Vukovi u sprintu: Lemina stiže za 10.000.000, pregovara se i sa Sarabijom, na nišanu i Flamengov biser

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.23. | 11:41

Opstanak je u pitanju

Tradicionalne slike u Premijer ligi. Ko na polusezoni sedi u zoni ispadanja istresa sve što ima u džepovima ne bi li sačuvao goli premijerligaški život. Nekad uspe, nekad ne, ali niko ne želi da sedi skrštenih ruku. Pa ni Vulverhempton, koji se ovog januara aktivirao dovođenjem napadača Mateusa Kunje na pozajmicu iz Atletika, da bi sada krenuo u frontalni juriš na još trojicu igrača.

Prema izveštajima iz Engleske, Mario Lemina je dogovoren i stiže na lekarske preglede. Vulvsi će za bivšeg vezistu Fulama i Sautemptona izdvojiti 10.000.000 evra koliko će leći Nici na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

Lemina ne bi trebalo da bude jedino pojačanje iz Francuske, jer Skaj piše da su otpočeli i pregovori sa Pari Sen Žermenom. Tema je – Pablo Sarabija. Đulen Lopetegi nema dilemu da je on taj igrač koji mu nedostaje, a posao bi moglo da olakša to što je u Parizu rezervista. Mada, PSŽ i Vulverhempton – nije baš isto.

Na kraju, piše se i o pojačanju iz Brazila. Reč je o Flamengovom 21-godišnjaku Žoau Gomešu, koji igra na poziciji centralnog veznog. Pregovori teku u dobrom smeru i očekuje se da bi član U20 reprezentacije Brazila sledeće nedelje mogao da stigne na preglede. Za Flamengo je već odigrao više od 100 utakmica i plan je da odmah doprinese.

Bi-Bi-Si dodaje da su na nišanu Vukova i defanzivac Vest Hema Kreg Doson i bek Mančester junajteda Aron Van Bisaka.



tagovi

Zimski prelazni rok 2023Pablo SarabijaMario LeminaFlamengoŽoao Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara