Komentari na vest

Vukašinović menjao Stanojevića pred kamerom: Nije u redu, čitav tok utakmice nije u redu

G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Pravda za Stanoja. Ne daju mu. Saplicu ga kad god stignu. Nas najperspektivniji i najbolji trener bez premca. Mnogi ne zele da priznaju ali je posle silnih iskustava po inostranstvu i veoma jakim ligama, konkurent za selektora jer je prevelik motivator. Poslozio bi on to i napravio razliku. Namestio igracima glavu da budu ono pravi. Ispred sudijske organizacije bice organizovan mirni prostest u slavu d-ina Ser Aleksa. Kradu ga, ne daju mu tamo neki ljudi...
G

Grobar 007

pre oko 1 mesec

Bravo za komentar! Još bih još dodao da je Stanoje trener dobio od naše divne uprave sve igrače koje je tražio. Jedini mali problem je što mu ti igrači nisu rekli da oni nemaju kvalitet koji on od njih očekuje. Bilo kako bilo, vodeći evropski klubovi sa velikim interesovanjem prate Sranojev Partizan i veruju da će zasluženo dobiti epitet najgoreg trenera u evropskim kvalifikacijama.
C

CrnooBeli

pre oko 1 mesec

https://x.com/Fudbalski_Hram/status/1823084282706821378 učini da požurimo sahli wajdi !!!
P

Partizani

pre oko 1 mesec

Šta menadžment očekuje od regrutera Sahli vizdi ?
m

merenzi

pre oko 1 mesec

Ma Partizan je gotov, Ma uničili su ga, suradniki , Vučica, cela uprava, Stanojević, koji je grobar, za Partizan. 😭😭😭😭😭😡😡😡😡👊👊👊👊🖤🤍🖤🤍
c

cirkus stanoje

pre oko 1 mesec

Pošto desna patika, lakrdijaš i i cirkuzanti?!??
B

Bida

pre oko 1 mesec

Pitaj tvoje stosu bili kod tc na konjarniku xaxaxa
D

Dosta cenzure

pre oko 1 mesec

Zašto brišete komentare koji ne sadrže uvredljiv sadržaj?
K

Kurajber

pre oko 1 mesec

A kako je to u redu...pa da probamo I tako,mozda Bude bolje
K

Kome smeta naša borba?

pre oko 1 mesec

Kome smeta jaka InstituCIA i još jači kapiten Tozo Marković koji za razliku od prosečnih fudbalerčića zna da odigra i nogom i glavom a Bogme i rukom?!
L

Laza Lazarević u najavi

pre oko 1 mesec

Nije bila ruka, nije bila ruka, nijeeee bilaaaa ruuukaaa!
D

Džaba ste krečali

pre oko 1 mesec

Ko bre više briše ove silne komentare?
N

Nismo isti

pre oko 1 mesec

Ako smo ljudi a ne ciganji bacanje fora rukom kapitenčini Tozou Maroviću neće se računati kao prekršaj igre.. Jer ako su naši vaterpolisti mogli da daju Hrvatima čak 13 golova rukm zašto ne bi i Tozo mogao da da jedan mali for rukom samom sebi?
T

Tako uvek

pre oko 1 mesec

Kako spinuju a imaju posed 70% utakmice i uvek im neko drugi kriv jer sve doveli igrace koji nemaju nikakav kvalitet
S

Sad videh

pre oko 1 mesec

Duel nije sviran zato što je bila čista borba za poziciju. Ali da mu ruka poleti onako ka lopti .... pa nije mu cajper udario
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Pa ovaj nije udario, on nosi loptu kao kvoterbek!!! 🤣🤣🤣
p

ping-pong smehotres

pre oko 1 mesec

Samo ću reći blage kazne. Za prekid utakmica i patikarenje na glavu protivničkog golmana ništa. Za Stanojevića koji kompletno drugo poluvreme skače na pOmoćnog sudiju i pre gledanja var naa glavnog kazna samo 1 utakmica smešno. U Evropi bi ih ostali i novčano i bez publike i bez trenera. Bitno je da u Srbiji se kažnjava samo Pazar i sitniji klubovi a avangarda ne
l

lion zion

pre oko 1 mesec

ovo jos u zivotu nisam video ,da igrac(natko) ne da da se gleda var a da trener dobije crveni jer sudija oce da pogleda snimak.ali stanojevic ima jedan kvar.ne radi mu crno beli var"
M

Mikac678

pre oko 1 mesec

Igrač Partizana nije namerno sebi namestio loptu rukom već je u duelu odgurnut i rukom udara luptu, a ako je po pravilima da se gol poništi zbog toga onda ok, a ako nije onda je klasična pljačka
z

zaks

pre oko 1 mesec

Dobro si napisao , rukom udara loptu, a ne lopta udara u ruku i time si sve rekao, ne znam šta nije jasno ?
u

uhuhu

pre oko 1 mesec

Ma da, zatim je nosi rukom 20 cm. Hteo valjda da je uhvati pa mu ispala
Г

Групни

pre oko 1 mesec

пред камере Стане не сме да стане, зато му је савест чиста када се прими платна листа ... оставка, последња ставка ...
1

1234m1234

pre oko 1 mesec

Nema ni penala arenaS zna zasto
1

1234m1234

pre oko 1 mesec

Rekli su nam da cutimo i zvacemo sendvic
B

BubreguLoju

pre oko 1 mesec

Ee, Stanojeviću tvoje priče su ko da si Obilić i da ides u Boj , a u stvari si manji od miša .
B

BaneZp

pre oko 1 mesec

A tebi fali sendvič i onda si kompletan XD
B

BaneZp

pre oko 1 mesec

Djuro a ti si video da on nosi loptu rukom na ukočenom var snimku pa i ofsajd moze da se namesti kad zaledis sliku a kad je pas odigran nema nigde .Ja rukom nabacim loptu na tvoju ruku i lopta je za mene i to nenamerno u duelu ako ga je i udarila uopste u ruku a ne u grudi
K

Khanbg

pre oko 1 mesec

Da brate, CIA vas namestila. Nije kao da ce vam Zvezda svakako pobeci 25 bodova, i nije kao da ste kvalitetom cetvrti tim lige.
M

MaloMozga

pre oko 1 mesec

U sta ste se pretvorili od nekad respektabilnog protivnika sad ste tuga, cemer i jad. Kukate od nemoci, a toliko vam se godinama gledalo kroz prste, gurali vas razni poltroni vlasti, radili ste godinama sve da nas ugasite na silu ali vam se vratio bumerang jaci nego ikad. Nadam se da se necete ugasit i ako ste to zasluzili…. Umjesto kukanja bolje da vam vasi iz kluba nesto rade, a umjesto toga ispiraju vam mozak o nekim kradjama, ugnjetavanjima , a nikad niste vise para dobili od drzave nego poslednjih par godina , a vi im vjerujete pa se przite odje o nekim kradjama . Je li realno da pricate da je ponisten cist gol I da ste pokradeni? U pamet se .
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Ma igrač je samo malo igrao rukom to se ne važi!!!
B

BaneZp

pre oko 1 mesec

Ali oci imam da vidim igrac imt@ prvi igra rukom
Ђ

Ђурааа

pre oko 1 mesec

🤣😂😂🤣🤣 и онда Марковић носи лопту као тениским рекетом и дајете гол.По твом коментару акција је требала одмах бити прекинута због игре руком играча ИМТ-а.Шта си хтео да кажеш написаним коментаром???
X

XD

pre oko 1 mesec

Pa što onda? Onda je prekid za vas ali gol opet nije regularan. Šta vam nije jasno? Oči imaš ali nešto fali.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

@xd nisu im objasnili sta dalje, samo su im rekli "pisite da je igrac imt-a igrao rukom pre igraca parizana"...

RealNo1

pre oko 1 mesec

Јел има неко у Партизану да изађе на конференцију да не кука и да не износи лажи? Поништен гол пошто је играч Партизана себи руком погурао лопту и опет нешто не ваља? Да уложе сву снагу из кукања у рад, можда би нешто и могли урадити.
B

BaneZp

pre oko 1 mesec

Da smo loši loši smo ali čemu kradja zbog čega toliki strah da komšinica opet neće biti prva to mi nije jasno.Zvezda kad je povela protiv pazara očigledan faul napravljen nikome ne pada na pamet da gleda a kamoli da ponisti gol imao bi problema sa "šefom“
@

@bane

pre oko 1 mesec

Druze, obraza nemas... da iole razmisljas realno registrovao bi svojim ocima da je Markovic igrao rukom i samim tim gol nije regularan! Budi bar malo musko...
T

To

pre oko 1 mesec

je tvoje ubeđenje .Ako si obratio pažnju ni u basketu se više ne svira svaki kontakt a kamo li u fudbalu,jedino ako ti smeta gol iz svlačionice.
g

gosta5g9

pre oko 1 mesec

Da se lopta igrača Partizana od grudi samo odbila i bila napucana u ruku , ok, ali je igrač dlanom još malo "poneo"i dao sebi mali for, tj prednost i zato je gol poništen Zar je toliko teško napisati i videti nešto očigledno i prosto a ne pisati stotine komentara i previdjati najvažniji momenat ?! To je cela poenta na žalost zato je gol u toj akciji poništen.
b

buloG

pre oko 1 mesec

Stvarno je dosta uvek ali uvek kriviti nekog umesto sebi staviti prst na celo! Grobar sam, ali mi je vise muka. Moza nije sve regularno, ali koliko put je Partizan sam bio kriv? setaju se po terenu, pa krenu u 90 minutu jako?! Ti stranci kostaju po 1 do 2 miliona a ja sa 100kg sam spremniji xD Pa naravno dolazi tad do spornih situacija, kad se isprovocira. Videlo se sad a i prosle sezone u Evropi, da nismo za nista, najbolji pokazatelj je sad i neresen rezultat protiv IMT-A. 15 stranaca?! Nemozemo da skupimo dva Bonus igraca?! Pa kad to pravilo nije postojalo, imali smo uvek 1,2 igraca ispod makar 20 godina u prvoj postavi a 5 na klupi, sad ni dva u celoj ekipi....Dosta je u i oko kluba nezdravo, ako se ovako nastavi ugasice ce se brze nego Hemofarm Vrsac...Partizanu posle svega ovoga treba nesto slicno kao Rendzers. Koliko to zvucilo dobro ili lose. Krenuti od nule. Sad nam sudija kriv, sutra Predsednik, prekosutra Vojvodina, za pet dana teren, za sest dana je kisa kriva, pa onda dodje derbi pa je terzic kriv, itd itd. svake godine ista prica, a mi blentavi gledamo i cudimo se kao da je nesto novo. Sad nam je nov krivac Zbiljic, koji kupuje u rekordnoj sumi i prodaje isto u rekordnoj sumi?!? i posle mi zelimo dobro srpskom fudbalu..ko barem malo nesto ima u glavi razumece.
S

Srbija 1999

pre oko 1 mesec

Jel ima nesto da je uredu sem golmana Jovanovica, ostalo je krs i lom, jadni ste.
B

Banja_Slatina

pre oko 1 mesec

Prva domaća od početka sezone u kojoj ili protivnik nije dobio crveni ili FKP penal i odmah ovakvi nastupi. Nevjerovatni likovi ali nevjerovatni.
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Dobar je ovaj pomocnio sme.ar, vidim ga uskoro na mesto šefa stručnog štaba
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Fioka, mnogo pricas, malo znas…
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Pa ne moze doveka da vas suduje i Fss spasavaju poraza u ligi,sredili su vam Napredak na tacni u prvom kolu tako sto su ga Naterali da Mora da bude "domacin" na vasem vojnom lavoru kako bi ste mogli sto lakse da ga pobedite,cak ni to vam nije vredelo pa morao na sve to i sudija da se ukljuci i produzi utakmicu 10-15 min sve dok niste dali gol u produzecima meca,sve ste to dobili na poklon od Fss-a i jos im se niste ni zahvalili za to,problem je sto tako ne moze doveka da se vadite u ligi! IMT vam je sve to naplatio veceras,jer kad morate da igrate na Posteno vi nikoga zivog da pobedite ne mozete ni u nasoj ligi ni u Evropi sto su Dinamo i Lugano i dokazali!
D

Devetardirani

pre oko 1 mesec

Da li je Ser Šamrok živ? Zna li se šta?
B

Bida

pre oko 1 mesec

Ziv je kazevam davas pozdravio kavani
C

Ciju ciju

pre oko 1 mesec

Dok brod tone pacovi cijuču..
B

Brkajlo

pre oko 1 mesec

Sve je to CIA BIA snajka!
N

Nepravda!

pre oko 1 mesec

Kome smeta jak Partizai ?!?
P

Pukla tikva

pre oko 1 mesec

Aparthejd se nastavlja, sudije brutalno nastavljaju i da gaze siroti Partizai..
S

Stani malo!

pre oko 1 mesec

Čekaj malo-jel’ u redu ili nije u redu?
J

JelUReduGostovanjeNaSvomTerenu

pre oko 1 mesec

Šta kaže ovaj cirkusant? Jel bilo sve super kada se gostuje Napretku na svom terenu?Kako se tada nije javio da kaže da nije to u redu?:))))
b

banence

pre oko 1 mesec

FK PARTIZAN TREBA DA ZNA POGOTOVU NA OSNOVU VISEGODISNJEG ISKUSTVA..DA JE KOMPLETAN SAMPIONAT DOMACE KIGE FARSA..DOK JE NA CELU DRZAVE OVAKAV RASPORED I DOK SE ZA SVE PITA JEDAN COVEK FK PARTIZAN NEMA STA DA TRAZI...NEZNAM DA LI JE BOLJE DA ISTUPI IZ LIGE I DA LI POSTOJI MOGUCNOST DA IGRA U NEKOJ REGIONALNOJ ALI U OVOJ JELEN SVA SU VRATA ZAKLJUXANA I TU BOLJITKA NEMA...ZATO SU I VAZURA I VUCELIC TU GDE JESU..NEZATO STO HOCE NEGO ZATO STO MORAJU..NA KRAJU PREDSEDNIK DRZAVE SE NELIBI JAVNO DA KAZE DA DRZAVA SEDAM GODINA PLACA KLUBU LICENCU..ZVEZDU NARAVNO I NE SPOMINJE A TAMO JE SITUACIJA DALEKO GORA I TO SVI ZNAJU....POSTOJE I LJUTNJA I BES ALI TO JE IPAK VECA ISTANCA...DOKLE CE SVE TRAJATI VIDECEMO...ALI DA JE DOBRO NIJE IDA JE POSTENO NIJE...SVE IMA IPAK NEKU MERU.....DRUGI ZAKLJUCAK NEVIDIM..JER PARTIZAN PROPADA UPRAVO U TOM VREMENSKOM RAZDOBLJU..STA SE CEKA TAKODJE MI NIJE JASNO.. ZNOG CEGA SE KLUB NE PRIVATIZIJE..DRZAVI PLATI DUG A NASTAVI SE DRUGACIJE..NISAM PRAVNIK ALI SAM REALNI NAVIJAC...OVO VISE STVARNO NEMA NIKAKVOG SMISLA.....OVDE I MESI I DRUGI MOGU DA VODE ALI REGULTAT JE ISTI....TREBA SE BORITI PRAVNIM SREDSTVIMA...PREPUSTAM TO PAMETNIJIMA I MLADJIMA.. TOLIKO..ALI SA SE ZNA DA NIKO NIJE NI SLEP NI GLUP....
B

Bole Poštar

pre oko 1 mesec

Ako si ti realan navijač kakvi li su tek oni nerealni? Sudija opravdano poništi gol zbog igranja rukom a ti naričeš i tako rapavo skičiš da je to strašno! O kakvoj pravdi pričaš ako tražiš da priznaju gol postignut nakon igranja rukom?
A

Alo franjevac tićukica

pre oko 1 mesec

Matori je klasičan Franjov svjedok.. Mozak ispran do kraja, prati se Ludi Žeks i Joksara Belivuk..
K

Katanac na Instituciju

pre oko 1 mesec

Najbolje da se vratite u državu porekla.Tamo bi vas bar više poštovali.Ovde vas raskantava ko god stigne..
B

Bnm

pre oko 1 mesec

PODRSKA ZA VUCELU I UPRAVU SA JUGA!
K

Kao gost

pre oko 1 mesec

Burazeru,lopovluka je na sve strane,Partizan ,da je realno sudjenje ,jedva u 8 ekipe,brzo ste zaboravili Tolu i6 titula u nizu,tad je bilo sve ok,a
B

Bob.f

pre oko 1 mesec

Partizan ne moze da igra sa mladim igracima i platama po par hiljada eur..Prodajom jednog dvojice igraca zatvaramo god budzet..Bicemo 2-3-4 svejedno par god..Ali bar klub necemo zaduziti....Ovako nema smisla zaduzivati se i nista uzasna stvar je zaduziti buduce generacije...Treba neko i posle nas da radi i zivi...Svakako bi bili drugi treci cetvrti..
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Druze da vas ne guraju do poslednjek kola nebi vi bili zadnjih par god u prvih 5. Dali vidis ove I prosle god Evropu... mene partizan ne zanima ali iskreno ne pamtim da su se ovakvi porazi desavali. Pa ekipe San Marina ne gube po 6-0 I 6-2 I 3-0 I 5-2 na svom terenu...it'd itd. Sramota.
М

Мићко

pre oko 1 mesec

Глодари, да ли треба да вам набавимо опанке "пироћанце".
b

banence

pre oko 1 mesec

Vi ste jedna obicna lesina itoga ste svesni..a grobare zaboravite...to vise odavno nije ni tradicija ni odnos...
S

Smehotres

pre oko 1 mesec

Ovo mi vise izgleda kao skretanje paznje sa glavnog problema, a to je da su prelosi, da ih je ubio IMT , rokaju ih na svaku stranu pa aj da kukamo Kako nas kradu … Grobari plitkog mozga pa im vjeruju, i onda se po portalima svadjaju sami sa sobom . Ma opsta ludnica sa vama.
M

Mirko.M

pre oko 1 mesec

Gol je neregularan,znači nije gol poništen,već nije priznat zbog očiglednog igranja rukom. Što se tiče igranja rukom igrača IMT-a, tu bi se sudija mogao pozvati da je pustio prednost. Ipak,toliko očigledno igranje rukom i toliki protesti...
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Ja mislim da bi Partizan trebao da uzme Kalimera za maskotu. I on je stalno ponavljao: to je nepravda, to je nepravda. Bilo bi adekvatno za sva tolika kmecanja. Mene samo zanima sta bi se desilo da je IMT ovako dao gol i da je priznat? Pa, sledcih 5 godina bi slusali kako su ih sudije pokrale, ali im je normalno da njima sudije priznaju neregularne golove.
N

Nepravda, pa to ti je!

pre oko 1 mesec

Oni već imaju Kalimera za maskotu.To je njihov trener Ser Šamrok Devetardiranović!
6

666330

pre oko 1 mesec

Ili im je maskota psihijatrijski slucaj zeljko pantic, mrtva trka 😂
K

Kaboom

pre oko 1 mesec

Stvarno sramota, pa šta ako je Sveta igrao rukom, to sudija treba da pusti kao prednost Partizanu, jer je Stanoje to navikao.
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Šta je večeras neregularno? Rećiće Stanoje valda sutra. Možda opravdano poništen gol, možda jedan šut u okvir gola protiv Imt-a, možda neki nesviran penal,ko će ga znati.
G

Genije

pre oko 1 mesec

je bio Bane Micovic
Л

Лариган

pre oko 1 mesec

Статистика скоро идентична,у шансама 2:2,гол оправдано поништен,црвени картон Станојевићу прекасно показан,премало жутих картона за играче и стручни штаб партизана.У светлу препорука ФИФА пенал нико не би свирао јер НЕМА ЛАКИХ ПЕНАЛА,шта год то значило.У чему је онда проблем?Мислим да то најбоље знају ови што највише кукају.Ако ће им то помоћи онда је то у реду.
V

Vanecious

pre oko 1 mesec

Uvek cu vise postovati partizan od zevzde jer od zvezde i tog mentaliteta nema veceg zla..Nego,ovaj ovakav partizan..Nema pravo da se buni ni na sudije ni na vucica ni na ursulu ili bajdena !!! Sami su krivi za sve! Protiv IMT-a ti molis sudiju za gol???? Trebali bi u zemlju da propadnete od sramote.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Ma 'beš patike... Ako Stanoje baci košulju? 😳
Ć

Ćopa

pre oko 1 mesec

Bilo kako bilo,al raditi prenos prvenstvene utakmice sa jednom kamerom je blago reći sramota za Arenu.
G

GhostRiderrrr

pre oko 1 mesec

Sveta nije igrao rukom,vec je igrao podlakticom,tako da je pertizanu ponisten cist gol!!!Pravda za Samroka!!!😂😂😂
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Ko je gledao video je da je sve u redu što se tiče pravila. To što vi veze nemate sa fudbalom to je drugo.
I

Imali ste

pre oko 1 mesec

Jedan šut u okvir gola.
M

Moram pitam:

pre oko 1 mesec

Jel ovo:"Ko je gledao razume" vazi takodje i za evropu? Posto sam malo gledao i to
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Dvije totalno razlicite stvari. Drzi se teme, prijatelju. Partizan je i danas bio los, to nije sporno, ali je fer reci i da je sudija podbacio danas. Da je sudio bolje, Partizan i dalje nebi pobjedio, ali makar nebi bilo svog ovog cirkusa sa VAR-om i upadanjima na teren, crvenim kartonima, zaustavljanju utakmice skoro 10 minuta, itd.
c

cr24

pre oko 1 mesec

Naravno da vazi i za evropu. Prosle sezone evropa nula bodova za srpski fudbal, zato i nemozete krsten transfer da napravite ( Nedeljkovic i Milosevic nisu ni ostavili neki trag u Zvezdi, tako da njihove transfere ne uvrstavaj u dobre poslove, oni su u tom trenutku bili jednini trazeni ). Pravili ste od Cupe vanzemaljca pa ga niste mogli prodati. Pilsi na EP nije imao koga da povede, pa onda daj Spajica i Mijailovica, bolje ista nego nista. Stojic je poveden zato sto se znalo da prelazi u zvezdu. Srpski sport je dotakao moralno, drustveno, sporstko, dno.
@

@crv

pre oko 1 mesec

Nismo prodali Erakovica i Nedeljkovica, vi ste ih prodali. Nisu ni igrali u Zvezdi nego preko puta. Nismo prodali ni Bukarija za 7 miliona, transfermarkt laze, ni Stamenica za 5m. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Z

Zoran 91

pre oko 1 mesec

Koliko su ovi komentatori na Areni navijači partizana to je očigledno. Čovek prenosi Vojvodina - TSC a gleda svoj partizan i brze bolje saopštava sav radostan kako je partizan poveo u Zaječaru. Šteta što je sudija poništio gol.
O

OpetCeIciPriceOPostenjuCrnih

pre oko 1 mesec

Znači sada će biti kmečanja cele nedelje kako su crni zaslužili tri boda i kako su samo oni pošteni i svi ostali ne vide njihovo poštenje:))))Da je sve pošteno starac Natho bi dobio par utakmica odmora za svoje ponašanje da se smiri i ne bi crni dečki imali nikoga da šutira penale:)))))Koliko su crni dečki pošteni videćemo za par dana kada ih Lugano napuni do čepa lagano:))))
P

PostenjenaSahovnicarskiNacin

pre oko 1 mesec

Crno se pise nasem fudbalu dok se crveno beli sahovnicari bave utakmicom Partizan, a cute o pomoci FSS i njegove Sudijske organizacije na jucerasnjoj utakmici protiv Novog Pazara kada su kod 1:1 sudije poslate po zadatku priznale 2 odlucujuca gola posle 2 gruba prekrsaja domacih igraca za zuta kartone i tako crveno belim sahovnicarima omogucili nezasluzenu pobjedu.
L

Lata

pre oko 1 mesec

Igrate katastrofalno,ponašate se katastrofalno,pa šta očekujete.Trenera primjerno kazniti zbog več dugotrajnog cirkusiranja.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Mani kameru... Je l' bacio i on patiku?
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Bolje ispričaj šta je tebi u srcu, nego da slušamo šta je Stanoju u glavi.
M

Molim

pre oko 1 mesec

Skoro svi komentari iz zeleznika??
@

@Molim

pre oko 1 mesec

Pa kad nas ima 4 puta više od vas
@

@@molim

pre oko 1 mesec

Al nam je zato skupni koeficijent inteligencije isti.
K

Kako to

pre oko 1 mesec

Pa zar u VAR sobi nije uvek Srđan Jovanović kad igraju njegovi puleni?
T

Tako

pre oko 1 mesec

Ne tamo su u VAR sobi Sirok,Segrt i Pavle Ilic, da kao i juce kada je najpotrebnije kod 1:1 u 60 minutu ne reaguju u 2 slucaja posle ociglednih grubih startova nogometasa crveni balerina, nad igracima Novog Pazara, i priznaju sramne golove za pobjedu crvenih gospodja,
N

Najnovija vest!

pre oko 1 mesec

Fifa osniva jos jedno evropsko takmicenje kako bi Partizan igrao evropu kada ispadne iz svih vec postojecih!!! :D
L

Ludi Stanoje

pre oko 1 mesec

A da popiješ jedno Zaječarsko? Ne znam da li je slaba rasveta ili ti je pao mrak na oči.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Pa i Žex Puma bi u ovoj situaciji poništio gol Partizanu
D

Drndo

pre oko 1 mesec

Ali eno ga kuka,kaze bio ocigledan penal za Partizan xaxaxaxa Nadje on uvek nesto da su osteceni u njihovim glavama i bajkama
G

Grofko

pre oko 1 mesec

Proklet bio Zaječar i svetlo što sjaaaa.....
s

salesman999

pre oko 1 mesec

hahahaha sta nije u redu? sto vam nisu poklonili penal u 100. minutu kako ste navikli?! budite srecni sto ste osvojili i taj jedan bod. ni to niste zasluzili. a sad u svajcarsku po 5 komada.
C

Caos

pre oko 1 mesec

U Evropi kanta a ovde ne mozete dati gol IMTu
G

Gundjalo

pre oko 1 mesec

Kao prvo, sudija je priznao gol ali je iz VAR sobe dobio poziv da pogleda snimak jer su ljhudi videli da je igrao rukom sto i jeste. Ne razumem zasto je ljudima iz Partizana toliko tesko da barem jednom budu posteni. Imali su onaj lap top ili sta vec na utakmici sa Dinamom. Zasto na njemu nisu pogledali snimak,mada mogu i sada da ga pogledaju. Covek je odneo loptu rukom i gol je skroz opravdano ponisten. Buru pravite vi novinari koji pridajete paznju ovakvim stvarima jer kada je Zvezda zaista ostecena em sto ne kuka em sto vi ne prikazujete ovako niti pisete posebne tekstove o tome. I vi ste navikli da ljudi iz Partizana znaju samo da cvile pa stavljate ovakve tekstove radi klikbejta itd. Markovic je igrao rukom i cao. Dzaba dreka,vika i sve ono na sta su navikli dok u Evropi cute kao cave. Ne smeju da pisnu.
Y

Ydyshsh

pre oko 1 mesec

Bas su oboleli ljudi kada ce Jesa Natho da dobije crveni zbog ponasanja vise
2

241Lesa

pre oko 1 mesec

Sad ce ona narikaca Stanoje da se upali ko kutnjak. Tim mu lici na grupu gradjana. Ako bude igrao kvalifikacije za ligu konferencije ni tamo nece proci. I svi su krivi samo on ne.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Kako je u Evropi samo miran,kao devojčica neka.
D

Deka PG

pre oko 1 mesec

Nije u redu! Igrači IMT su pokušali go da im daju. Nijesu legli pred njih, nijesu pustili golove da im daju. Sramota! Cijelim tokom meča oni loptu šutiraju, neće da se sklone. Pravda za franjevce
P

Pitanje za gospodina

pre oko 1 mesec

Zasto vam je golman Jovanovic brdo utakmica unazad najbolji igrac ??? Nemate igrace ili ?
m

ma da bre to

pre oko 1 mesec

sta nije u redu majstore? sto ne mozes imt da dobijes? pa kantali ste ljude po 4:0...sta je sad problem? a da videli smo u evropi...ko je gledao razume. jel tako?
l

lepsa strana Bg

pre oko 1 mesec

nije u redu da se svira ruka partizanu stvarno nije u redu.Neregularno prvenstvo nije bilo penala za Natha koji je navikao na penale,ali zato nema ni crvenog za istog igraca koji konstantno psuje sudije.Takodje Samrok-Kijev Stanoje konstantno pritiska pomoćnog i 4og sudiju prigovara vredja ali to je sve regularno i u redu ali nije u redu da se svira ruka Svete stete i ponisti potpuno neregularan gol partizana-NIJE U REDU!!!
3

35 titula

pre oko 1 mesec

Stvarno nije u redu,zašto IMT nije dao bar jedan gol. Šta li bi tek onda izjavio?
W

WhoAmI

pre oko 1 mesec

Terzicev bot
3

35 titula

pre oko 1 mesec

Samo opušeno Grobaru.Biće još kikseva.
3

35 titula

pre oko 1 mesec

Samo opušeno Grobaru.Biće još kikseva.
V

Vucko ugasio svetlo

pre oko 1 mesec

Navikli na sklanjalice pa sad je tesko. Razumem. Jasno mi je. Lufovac ne valja a Zubairu iz Prve lige Srbije vam je pojacanje? Mozete se ljutiti koliko hocete-sami ste sebi najveci grobari,potezima koje vucete direkno i snazno urusavate klub i da,krivci nisu ni Kijev Terza Lugano Ivkovic,Lepa Brena,Justin Biber....krivci ste samo vi. A detalji su takvi da ste jos 360 min igrali gol dali ne bi. Ko zadnji izadje mek ugasi svetlo.
N

Ne mogu da verujem

pre oko 1 mesec

Vukasinovic je cestitao imt sto je uzeo bod VELIKOM PARTIZANU. Neki ljudi i dalje zive u svom svetu i nicim izazvani sami sebe nazivaju institucijom, avangardom, gigantom. Interesantno da je novinar skratio intervju i nije to istakao
O

Oooooo....

pre oko 1 mesec

.....razočaran si,dok sa Dinamom bilo sve po taman....
z

zavar

pre oko 1 mesec

Kakav bre VAR ko to još gleda?
Z

Zafiks

pre oko 1 mesec

Naravno, kad drzavni projekat ne pobedi, odmah nista nije uredu...
M

Milax

pre oko 1 mesec

Nije u redu da se trener tako ponaša. Dno dna.
b

b92

pre oko 1 mesec

ko je gledao dvomec protiv kijeva i protiv lugana i razume se sve mu je jasno
M

Miksea

pre oko 1 mesec

Natho koji ludi, ne dozvoljava da se ni pogleda VAR, najradije bi ga polupao da moze, stanje domaceg fudbala.
n

nijeuredu

pre oko 1 mesec

pa nije u redu u pravu si niste imali sansu citav mec
T

Tath

pre oko 1 mesec

Sto to nisi rekao posle Lugana i Kijeva??? Ovde glumite neki autoritet... Primili 10 golova u tri evropske utakmice... Sram sa vas bude sve na gomili!!!
K

Kon

pre oko 1 mesec

@Tath,kakve veze ima ova utakmica sa bilo kojom utakmicom pavijanu jedan.
S

Stoko

pre oko 1 mesec

Pa ima zato sto si pavijam pa ne razumes
V

VILI ČIČI

pre oko 1 mesec

Šta nije u redu.... to što nemate pojma o fudbalu ti i Stanojević ,ili to što se ne zna ko je od koga gori u vašem igračkom kadru, ili to što u poslednji 5 takm8čq4skih utakmica nije se znalo ko je loš, ko je gori a ko je najgori. Ajde bre čoveče saberi se malo i oazi šta pričaš
V

Vinegar

pre oko 1 mesec

Evo krece Stanoje da ispunjava obecano Vazuri. Pravice skandale, pricace o svemu sem o upravi koja je Partizan dovela do ovoga. Kriv ce biti Vucic, Terzic, sudije, Miloje, Delije, kriv ce biti Dejan Andjus, Jovana Jeremic i nindza kornjace. Prodje jos jedna sezona, Vazura i Vucela uzmu jos koje milionce u dzep, a Stanoje napusti ponovo srpski fudbal uz obecanje da vise nikad nece raditi i onda za 2-3 godine opet dodje jer je osetio iskrenost u razgovoru sa upravom…
V

Vruce pantalone

pre oko 1 mesec

Nije u redu primiti 9 komada od Dinama iz Kijeve i biti porazen od Lugana u Beogradu. Nije u redu primiti 10 komada u Evropi na 3 utakmice dok vam u Super ligi niko ne sme dati gol na 4 utakmice. Zasto se ne zalite Uefi zbog ponizavanja u kvalifikacijama? P.S. Markovic udario loptu rukom iz sve snage, ali nije u redu.

Skauting

pre oko 1 mesec

Vreme je za Duleta inace borite se za opstanak
G

Giop

pre oko 1 mesec

Nemoc, nemoć..., pa prave frku,sram vas bilo bre!
L

Lik

pre oko 1 mesec

Šta to nije u redu? Pogledajte na šta liči vaša igra od početka sezone,pa i pripreme. Svaki iole ozbiljan protivnik vas ponizi. Niste ni za plej of,a ne za šampiona.
Z

Zukiic

pre oko 1 mesec

Kmee kmeeee
N

Nije u redu

pre oko 1 mesec

Sto Natho nije iskljucen i suspendovan na deset utakmica.