Vučelić potvrdio MOZZART-u: Savo ostaje trener Partizana!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.19. | 17:23

Miloševićev status nije se dovodio u pitanje posle poraza od Napretka

Nastavljaju Partizan i Savo Milošević zajedno.

Umeo je šef stručnog štaba crno-belih nekoliko puta ove jeseni zapaljivim izjavama da zbuni javnost, ali čim se glave ohlade i razum savlada emocije postaje jasno da reči izgovorene u naletu emocija nemaju realnu potporu.

Izabrane vesti

Tako je posle poraza od Napretka (2:3), četvrtog u aktuelnom prvenstvu, mladi stručnjak nagovestio rezove poslavši u etar poruku kako je „status mnogih igrača i njegov pod velikim znakom pitanja“, što je svako tumačio na svoj način, navijači čak pomislili da je spreman da se povuče kad su rezultati u Superligi razočaravajući, međutim...

Kako je jutro pametnije od večeri, tako ni ovog četvrtka nema nikakve drame u Humskoj kad je reč o poziciji prvog trenera. Savo Milošević ne da nije nudio ostavku – mada se i takav glas proneo čaršijom – nego uživa maksimalno poverenje čelnika, uverenih da će s njim na klupi klubu pre ili kasnije svanuti. Razgovori na relaciji trener-rukovodioci su obavljeni, problemi locirani, a epilog je poznat.
Savo je to što jeste i niko to nije dovodio u pitanje. Dakle, bio je i jeste trener Partizana“, u dve rečenice MOZZART Sportu Milorad Vučelić je pojasnio je da Milošević ostaje u sedlu.

Predsednik crno-belih tako je presekao dilemu, ako je uopšte postojala, i jasno stavio do znanja kako ni predstojeća zimska pauza neće doneti promenu na klupi. Pogotovo što je početkom septembra, posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, Savo Milošević produžio ugovor do juna 2022. U međuvremenu je, uprkos eliminaciji iz takmičenja, po opštem sudu javnosti zaslužio pluseve zbog načina igre, oživeo pojedince kao što je Sejduba Suma, podigao cenu Strahinji Pavloviću čak do 10.000.000 evra, postavio temelje za neke buduće akcije...

E, sad: što neki od fudbalera neće biti tu da isprate najavljeni rast crno-belih, to je već druga tema. Jer, četiri poraza u 18 kola i ukupno šest kikseva na polovini prvenstva sugerišu da nisu svi za crno-beli dres i da će na zimu, ipak, biti rezova. Ne na klupi.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara