U planu je rekonstrucija Voše
U planu je rekonstrucija Voše

Vreme promena u Vojvodini: Gajić, Lazetić, Bajatović u foteljama, Drinčić na terenu, Mitošević vraćen sa priprema

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.06.19. | 10:16

Skupština u Novom Sadu

Jedva se Vojvodina pred kraj minule sezone ušunjala u plej-of, potom ga odigrala nezainteresovano, a kako je krenula da se prestrojava u susret novoj sezoni, pitanje je moželi da napravio iole rezultatski pomak. Dosta nepoznanica je na „Karađorđu“, mada bi dosta toga trebalo da bude jasnije već večeras, za kad je zakazano redovno godišnje zasedanje Skupštine.

Očekuje se da ono dobije izborni karakter, pa da Stara dama srpskog fudbala, konačno, krene napred. Prema saznanjima Sportskog žurnala, trebalo bi da se usvoji niz odluka bitnih za funkcionisanje Voše, pre svega u upravljačkom delu. Kao glavni kandiat da postane predsednik Vojvodine figurira Vojislav Gajić, septembra 2016. već biran na pomenutu funkciju. Zajedno sa njim, očekuje se dolazak generalnog direktora, a ta funkcija je, navodno, namenjena Dušanu Bajatoviću, dok se pominje da bi operacije na mestu sportskog direktora bile poverene nekadašnjem prvotimcu, Nikoli Lazetiću.

Izabrane vesti

Ako sve protekne prema planu, u najskorije vreme trebalo bi Novosađani da dobiju i trenera, posle rastanka sa Radovanom Krivokapićem, a među najozbiljnim kandidatima pominju se Aleksandar Rogić i Ranko Popović. Do izbora novog šefa stručnog štaba, radom ekipe na pripremama na Zlatiboru komanduje Nemanja Krtolica.

Nikola Drinčić najzvučnije pojačanje

Kako je dosta toga u Vojvodini naopako, iako nema uprave, pa ni trenera, igrači pristižu. I to, za naše uslove, odlični. Iskusni vezista Nikola Drinčić stigao je među Lale i sa njima overio jednogodišnju saradnju, pošto je kao slobodan igrač napustio Radnčki iz Niša. Zajedno sa njim, na Zlatibor je doputovao i Marko Đurišić, povratnik u Vojvodinu, s tim da je doskorašnji vezista vranjskog Dinama potpisao na tri godine. Naredno pojačanje trebalo bi da bude napadač Petar Bojić iz lučanske Mladosti.

Za to vreme, posle samo šest meseci drugog mandata, Vuk Mitošević napušta Vošu. Njemu je postalo jasno da neće igrati, jer je dovede Drinčić, u četvrtak je spakovao stvari i napustio hotel „Palisad“ na Zlatiboru.
Očekivao sam ovakav rasplet, nagovešten mi je pre polaska na pripreme. Nisam razočaran, tako je to u profesionalnom fudbalu, nema mesta emocijama. Videću kako ću prevazići situaciju u kojoj sam se našao“, rekao je Žurnalu Vuk Mitošević.

FOTO: Star sport, MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara