Vreme je da i drugi Dekijev sin oseti seniorski fudbal – pozajmica uz otkup od 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 13:40

Lucern naredna stanica

Stariji Filip već ima ozbiljan staž u seniorskom fudbalu. Ove godine je branio boje Sampdorije, pre toga se dokazao u Volendamu. Nada se još jedan član znamenite fudbalske porodice Stanković da će zaobilaznim putem pronaći put do seniorskog tima Intera.

Vreme je da prve profesionalne minute zabeleži i mlađi sin Dejana Stankovića. Reč je o Aleksandru, vezisti rođenom 2005. godine koga će šampion Italije poslati na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju kupovine od milion i po evra. Inter će zadržati pravo da, u slučaju pravilnog razvoja, otkupe omladinskog reprezentativca Srbije po posebnoj ceni.

Izabrane vesti

Dugo se već u Italiji i Srbiji priča o Aleksandru Stankoviću. Reč je o vezisti nalik ocu koji je bio kapiten kadetske reprezentacije pre dve godine. Predvodio je saigrače do polufinala Prvenstva Evrope.

Odlično je Aleksandar Stanković igrao u mlađim kategorijama Intera. Branio je boje i mladog tima Intera, odnosno Primavere. Igrao je i u Ligi šampiona za mlade za Neroazure.

 Jasno je da je prevazišao taj nivo fudbala Aleksandar Stanković, i da će imati šansu u Lucernu da nagovesti velike domete. Biće to najveći ispit u njegovoj karijeri.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Aleksandar Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara