Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vratio se Kutinjo i utišao Marakanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 02:34

Vasko izbegao poraz na gostovanju Flamengu – 1:1

Nije bio mali broj onih koji su smatrali da je Felipeu Kutinju prerano da se sa 32 godine vrati u brazilski fudbal, već da je još mnogo toga mogao da pruži evropskom fudbalu. Ipak, trenuci kao što je ovaj večerašnji izazivaju posebnu emociju kod igrača iz zemlje fudbala, a tako je bilo i u slučaju bivšeg igrača Liverpula. Kutinjo se vratio na teren nakon povrede zadnje lože, zbog koje je propustio sedam utakmica (četri u prvenstvu, tri u Kupu Brazila), i postao heroj Vasko da Game, pošto je svojim golom u 87. minutu sprečio pobedu Flamenga – 1:1 (0:0).

Domaćin je na svojoj Marakani vodio od 72. minuta, golom Žersona, na asistenciju De Araskaete, ali nije uspeo da stigne do 14. pobede i približi se trećeplasiranoj Fortalezi na tabeli Serije A. Kutinjo je na teren ušao u 74. minutu umesto Dimitrija Pajea, a 13 minuta kasnije bio je na pravom mestu pred protivničkim golom da dobar centaršut Hosea Rodrigeza sa desne strane glavom pretvori u pogodak.

Izabrane vesti

Plasman Vasko da Game u brazilskom prvenstvu nije u skladu sa očekivanjima, pošto se nalazi tek na osmom mestu na tabeli, ali se sastav Rafaela Paive nalazi u dobroj formi, jer nije doživeo poraz od kraja jula i gostovanja Gremiju (1:2).



tagovi

Filipe KutinjoVasko da GamaFlamengo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara