Voždovac slavio u Novom Sadu, Voša ne može bez Lalatovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.19. | 22:11

TSC preuzeo prvo mesto...

Vojvodina je ispustila prvo mesto na tabeli. Novosađani su neočekivano poraženi kod kuće od Voždovca (1:2), a kako je TSC nešto ranije slavio u Kruševcu protiv Napretka (2:1), izvesno je da će ekipa iz Bačke Topole narednu rundu i idući vikend dočekati kao lider.

Lala su očito jedan tim kada ih sa klupe vodi Nenad Lalatović, a drugi kada perspektivnog stručnjaka nema u blizini. Podsetimo, Lalatović je odrađivao prvu od tri utakmice suspenzije i Voši nije bilo spasa, doživela je drugi poraz u ovom prvenstvu. Naravno, ne treba sve zasluge za trijumf Zmajeva "pripisati" Lalatoviću, Voždovčani su odigrali vrlo dobro i postigli dva sjajna gola, pa se može reći da supotpuno zaslužili prvu pobedu na strani. 

Izabrane vesti

Nakon dosta slabog prvog dela meča u nastavku je publika na Karađorđu imala priliku da vidi dva vrlo atraktivna pogotka gostiju i to u razmaku od svega dva minuta. Prvo je sa preko 20 metara strelu odapeo Aleksandar Stanisavljević, da bi već u narednom napadu slavu pokušao da mu preotme - i u tome čini se uspeo - Nemanja Nikolić.

Vojvodina se trgla, uspela na vreme da smanji na 1:2 - gol je sa penala postigao drugi Nemanja Nikolić, Partizanov napadač - ali više od toga nije se moglo. Voždovac se uspešno branio i odbranio. 

U poslednjem susretu današnjeg programa u Superligi fenjeraš Mačva doživela je novi neuspeh. Sva tri boda iz Šapca odneo je Proleter. Očekivalo se da će Čivijašima posle boda protiv TSC-a krenuti, ali očito ništa od toga...


SUPERLIGA - 9. KOLO: 

Subota
Inđija - Radnički Niš 0:1 (0:1)
/Haskić 12pen/

Čukarički - Mladost 1:0 (0:0)
/Tedić 82/

Napredak - TSC 1:3 (0:2)
/Ivanović 81 - Silađi 21, 37, Grabež 86/

Rad - Radnik 0:1 (0:0)
/Tomić 68/

Spartak - Javor 1:0 (0:0)
/Marčić 87/

Mačva - Proleter 0:1 (0:0)
/Babić 67/

Vojvodina - Voždovac 1:2 (0:0)
/Nikolić 67pen - Stanisavljević 62, Nikolić 64/

Nedelja
18.00:  (2,70) Partizan  (3,00)  Crvena zvezda (2,70) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara