Voždovac sklapa opasan tim, stigao i Stanisavljević

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.19. | 16:35

A tu su već Dević, Bosančić, Mikić, Nikolić...

Bilo je sezona u kojima su navijači Voždovca gledali mlade talente poput Andrije Lukovića, Filipa Stuparevića ili Borka Duronjića, ali po odlasku sportskog direktora Gorana Grkinića čini se da ćemo gledati jedan drugačiji, iskusniji tim Zmajeva. Poslednje pojačanje kluba iz Zaplanjske je Aleksandar Stanisavljević, 30-godišnje krilo, koga dobro pamtimo iz sezone 2015/2016 kada je igrao za Vojvodinu i u saradnji sa saigračima poput Mirka Ivanića, Ognjena Ožegovića, Radovana Pankova, Aleksandra Paločevića, Darka Puškarića i ostalih urnisao i jednu Sampdoriju.

Te sezone Stanisavljević je za Vošu postigao deset i namestio još devet golova, ali je možda pogrešio što je otišao u Asteras, pa se onda vratio u Radnički iz Niša, da bi mu poslednji klub bio Bnei Sahin u Izrealu. Tamo se nije naigrao. U stvari, poslednju takmičarsku utakmicu odigrao je u martu. Ali ako se Stanisavljeviću dopadne u Voždovcu i zaigra kao nekad predstavljaće problem za svakog rivala. Takav prekid retko koji igrač ima i ne samo u Srbiji.
Srećan sam što sam došao u jedan od najboljih klubova u Srbiji. Jedva čekam da odradim prvi trening sa novim saigračima i da se bolje upoznam sa novim klupskim drugovima. Ciljevi se znaju, prvo plasman u plej of, a zatim i borba za što bolje mesto na tabeli. Privikavanje na novu sredinu biće mi utoliko lakše jer poznajem nekoliko momaka iz aktuelnog sastava, sa nekima sam bio i saigrač, tako da mislim da ću se od prvog treninga jako dobro uklopiti u tim“, optimističan je novi igrač Zmajeva.

Izabrane vesti

Podsetimo, Voždovac je pre nekoliko dana doveo još jednog veterana sa zavidnom karijerom – Marka Devića. A od onih vremešnijih, ali i zrelijih igrača tu su i Miloš Bosančić, Nikola Mikić, Nemanja Nikolić... Možda neće biti najbrža ekipa u Superligi, ali ako se sve kockice lepo slože mogli bi mnogima da naprave problem.

Voždovac narednu utakmicu u domaćem prvenstvu igra u subotu od 20 sati protiv Mladosti iz Lučana, a ulaznice za taj meč se neće naplaćivati, već će se besplatno preuzimati na info pult šoping centra Stadion od 10 sati, pa do početka meča.

(FOTO: FK Voždovac)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara