Damjanović (© MN Press)
Damjanović (© MN Press)

Voždovac pred Partizan: Dominantni smo na terenu

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.12.20. | 10:34

Zmajevi optimisti

Slavili su s početka nove sezone Radnik i Vojvodina na krovu Tržnog centra „Stadion“. I – niko više.

Dolazili su Voždovcu u goste Metalac, Radnički, Spartak, OFK Bačka i Mladost i svi su mu čestitali na pobedama. Došao je i Novi Pazar, ali se izvukao golom pred kraj meča i spasao bod. U međuvremenu je savladan i Grafičar, doduše tek boljim izvođenjem jednaesteraca, u Kupu Srbije.

Izabrane vesti

Tromesečni period bez poraza kod kuće daje pravo Zmajevima da u dobrom raspoloženju čekaju Partizan u jednom od zanimljivijih okršaja 18. superligaškog kola.

Kontinuitet dobrih igara je evidentan. Dominantni smo na terenu i imamo razloga da budemo optimisti. Verujem da ćemo, pre svega, odigrati kvalitetnu utakmicu. Momci su radili vredno i ovakvi mečevi mogu da im donesu mnogo dobrog”, optimista je Jovan Damjanović, šef stručnog štaba Voždovca.

Zmajevi su trenutno sedmi na tabeli, ali za rivala imaju tim koji je vođen rukom Aleksandra Stanojevića nanizao šest trijumfa.

Partizan je u dobroj formi i u seriji. Igra agresivan i organizovan fudbal sa dosta snage i intenziteta. Kvalitet koji poseduje je neosporan, a mi ćemo probati da dostignemo taj intenzitet i preuzmemo kontrolu, ukoliko to bude moguće“, dodao je Damjanović pred susret zakazan za subotu od 17 časova.


tagovi

fk voždovacJovan Damjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara