Voždovac počeo pripreme, Hajdin ostaje Zmaj

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.20. | 12:29

Direktor Damjanović najavio dva pojačanja

Poleteo je i Zmaj sa Voždovca u susret prolećnom delu Superlige. Prozivkom koju je obavio trener Rade Koković ekipa iz Zaplanjske je počela pripreme za nastavak šampionata.

Na prvi trening javilo se 25 fudbalera, među kojima je i Stefan Hajdin, za kojeg je bilo neizvesno da li će se vratiti u Crvenu zvezdu da se kod novog trenera Dejana Stankovića bori za mesto u timu.

Izabrane vesti

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović najavio je uskoro dolazak pojačanja, koja bi trebalo da pomognu Zmajevima da se izbore za mesto u plej-ofu.
Mogu da kažem da pregovaramo sa dvojicom igrača i da bi njihovim dovođenjem trebalo da kompletiramo igrački kadar koji će izneti drugi deo sezone. Možda bude još nekih odlazaka, ali o tome će javnost biti blagovremeno obaveštena. Za ponos je što mladi igrači i pored ponuda iz inostranstva žele da ostanu u klubu do kraja sezone“, rekao je Damjanović.

Trener Rade Koković se nada da će ekipa nastaviti tamo gde je stala jesenas, a prvi deo Superlige završila je na šesto mestu.
Želimo da nastavimo istim tempom, da gradimo naš prepoznatljivi stil igre. Jedva čekamo zimske pripreme u Turskoj, gde ćemo imati sjajne uslove“, rekao je Koković.

Na prvi trening došli su igrači: Marko Trkulja, Marko Ilić, Georgi Bratuhin, Pavle Radulović, Petar Karaklajić, Edin Ajdinović, Dragan Stoisavljević, Luka Cvetićanin, Vasilije Bakić, Stefan Hajdin, Ognjen Krasić, Luka Jakovljević, Marko Gjorgjievski, Nemanja Nikolić, Nikola Mikić, Miloš Stojčev, Aleksandar Stanisavljević, Nenad Cvetković, Justas Lasickas, Lazar Zličić, Jovan Nišić, Stefan Purtić, Viktor Živojinović, Strahinja Bošnjak i Marko Živković.

Prvi deo priprema Voždovac će odraditi na svom stadionu, a u Antaliju će otputovati 19. januara i tamo će boraviti dve nedelje, gde će odigrati i prijateljske utakmice sa Legijom (22.1.), Šahtjorom iz Kargande (23.1.), Lehom (28.1.) i Zorjom (29.1.).

Foto: fkvoždovac.rs


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara