(Star sport)
(Star sport)

Voždovac izabrao: Mihailo Trajković u misiji spasavanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 17:00

Treći trener Zmajeva ove sezone

Sezonu je počeo Marko Savić i sa njim je ekipa izgledala dovoljno dobro da bude u gornjoj polovini tabele, zimus je kormilo preuzeo Nikola Mitić, u tom trenutku najmlađi trener aktuelnog izdanja Mozzart Bet Superlige, ali je umesto bodova pobrao samo simpatije kolega, dok će ciklus dovršiti Mihailo Trajković. Tako je odlučilo rukovodstvo Voždovca, koje je izabralo trećeg trenera u ovom prvenstvu.

Samo sa jednim zadatkom, da ekipu poljuljanog samopouzdanja spase ispadanja u niži rang, pošto se ta opasnost nadvila nad krovom Tržnog centra „Stadion“ posle najnovijeg poraza od Železničara (2:3). Posle duela sa Pančevcima, Mitić i Zmajevi su se razišli u korektnim odnosima, uz lepe reči sportskog direktora Bojana Leontijevića, a u susret novim obavezama priliku je dobio Trajković.

Izabrane vesti

Neće imati problema sa prolagođavanjem, dugo je u sistemu Voždovca, bio je ranije saradnik Nebojše Jandrića i Nikole Puače, zatimi Marka Savića, a i kao desna ruka Nikole Mitića je upoznat sa potencijalom ekipe. Pre rada u Zaplanjskoj Mihailo je bio angažovan u poljskoj Akri iz Gdinje, gde je pomagao Aleksandru Rogiću.

Prvi Trajkovićev zadatak biće da ekipu spremi za gostovanje u Ivanjici (ponedeljak, 18 časova), posle čega će ostati još samo dva kola, u pokušaju Voždovca da se spase. Oba puta na krovu Tržnog centra „Stadion“, jer će najpre formalno biti gost IMT-u, a onda ugostiti otpisani Radnik. U ovom času Zmajevi su tri boda daleko od sigurne teritorije, ako ne uspeju da sačuvaju status kroz plej-aut, ostaće im opcija u vidu baraža sa timom iz Prve lige Srbije. Pod uslovom da ne padnu niže od sadašnjeg mesta.



tagovi

fk voždovacMozzart Bet SuperligaMihailo Trajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara