Nemanja Milunović (©Starsport)
Nemanja Milunović (©Starsport)

Voša zove Nemanju Milunovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 11:59

Ali on sam tek treba da se odluči

Vojvodina punim gasom u letnji prelazni rok. Rešena da joj Evropa više nikad ne izmakne. Stoga još jedna interesantna ideja stiže sa Karađorđa. Zove se – Nemanja Milunović.

Nekada reprezentativnom štoperu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom i on je sada slobodan u izboru nove sredine. Istina, prebacio je zenit, prošle sezone odigrao svega 357 minuta u timu beogradskih crveno-belih, ali i dalje ume da bude i te kako koristan, a treneri ga obožavaju zbog uticaja u svlačionici.

Izabrane vesti

Zato je i dobio poziv iz Novog Sada s tim da to još ne znači da je posao završen, jer bi Voša tek trebalo da ispuni Milunovićeve finansijske zahteve. Još početkom leta zvalo ga je i Jedinstvo, ali je Milunović u skladu sa renomeom ipak tražio previše za Ubljane.

Podsetimo, Vojvodina je ovog leta već dobela 20-godišnjeg štopera iz Kenije Kolinsa Sičenjea, a od ranije su tu Seid Korać, Đorđe Crnomarković i Igor Jeličić. Što će reći da Voša ne mora da po svaku cenu upinje, mada je jasno da bi rado videla tako iskusnog asa na Karađorđu.

Sam pokušaj govori malo i o ambicijama Lala. Ovog leta su već otkupili ugovor Njegoša Petrovića za klub rekordnih 800.000 evra, iz Mladosti doveli talentovanog Marka Veličkovića (400.000), pa beka Lukasa Bariosa iz Žil Visentea (150.000), vratili Marka Poletanovića kao slobodnog igrača, a na sličan način uzeli i Rumuna Mihaja Buteanua. Samo se čeka da se ozvaniči i dolazak Jusufa Bamidelea iz niškog Radničkog.



tagovi

Nemanja MilunovićFK VojvodinaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara