Voša prodaje još jednog napadača: Eze u Čukaričkom za 100.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.20. | 22:51

Pojačanje na Banovom brdu

Vojvodina je ove zime ostala bez trojice napadača. Prvo je raskinuta pozajmica sa napadačem Partizana Nemanjom Nikolićem, danas je u redove Partnog valjka prešao Bojan Matić za obeštećenje od 120.000 evra, a prema saznanjima MOZZART Sporta na pragu dolaska u Čukarički je Vinsent Eze. Krilni napadač iz Nigerije koštaće Brđane oko 100.000 evra.

Eze je u Vojvodinu stigao u januaru 2018. godine, a ugovor sa Lalama isticao mu je 31. decembra 2020. godine. Da je posao blizu ozvaničenja potvrđuje i činjenica da Ezea nije bilo među igračima Vojvodine koji su večeras otputovali u Belek na završnu fazu priprema.

Izabrane vesti

Brzonogi fudbaler je u srpski fudbal stigao u avgustu 2017. godine kada je potpisao za Metalac, ali su njegove kvalitete ubrzo spoznali u Novom Sadu, pošto je postigao osam golova na 13 utakmica za ekipu iz Gornjeg Milanovca. Isti broj pogodaka dao je i u drugom delu sezone za Novosađanje, dok je u prošloj bio strelac na četiri gola. U prvom delu sezone Eze je odigrao 17 mečeva za Lale i postigao tri gola.

Eze je profesionalnu karijeru započeo u Rizeu, a potom je igrao za Apolon iz Limasola, Nea Salaminu, Omoniju i Bizertin.

FotoStar Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara