(Star sport)
(Star sport)

Voša otkupila ugovor kenijskog štopera: Kolins Sičendže za 400.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 17:14

Lale obavestile Šveđane

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Od debija na „Johan Krojf Areni” pa do mečeva u Mozzart bet Super ligi, Kolins Sičendže je redovno bio jedan od najstandarnijih fudbalera Vojvodine ove sezone. Kakav je samo posao Vojvodina napravila angažovanjem štopera iz Kenije, koji će za sedam dana napuniti 21 godinu potvrđuje činjenica da je posle svega mesec i po dana, nakon što je doveden u klub, na adresu Novosađana stigla ponuda vredna 3.500 miliona evra i to ni manje ni više nego od Anderlehta.

Izabrane vesti

Sičendže je letos bio na ivici da ode na pozajmicu u HJK Helsinki, ali ga je rukovodstvo crveno-belih ubedilo da je Vojvodina prava sredina za njega. Pričao je mladi štoper i u intervjuu za Mozzart Sport, šta ga je sve navelo da obuče dres Stare dame. Sada se konačno može reći da je došao na obostrano zadovoljstvo, pošto je Voša i zvanično otkupila njegov ugovor od AIK-a i to po ceni od 400.000 evra, koliko je dogovoreno još u julu, saznaje Mozzart Sport.

Reprezentativac Kenije je sa Lalama potpisao novi trogodišnji ugovor, što znači da će novosadska publika još dugo klicati njegovim odbrambenim intervencijama.

Novi ugovor za Kolinsa Sičendžea, došao je kao šlag na tortu u završnici letnjeg prelaznog roka Novosađana, koji su u svega par dana prvo doveli Marka Mladenovića, zatim i Angolca Depua. Još se čeka šlag na torti, što bi svakako bilo ozvaničenje transfera Lazara Ranđelovića iz Olimpijakosa u Vojvodinu.

Piše: Konstantin Mlađenović


tagovi

transferiLetnji prelazni rok 2024FK VojvodinaKolins Sičendže

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara