Marko Veličković (©fkvojvodina)
Marko Veličković (©fkvojvodina)

Voša niže pojačanja kao na traci: Marko Veličković do 2028!

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.06.24. | 17:19

Talentovani ofanzivac predstavljen na 'Karađorđu'

Punom parom radi sportski sektor Vojvodine! Letnji prelazni rok zvanično još nije ni počeo, a novosadski tim već je predstavio i drugo pojačanje. Samo dva dana posle Mihaija Buteana na 'Karađorđu' je predstavljen i Marko Veličković.

Talentovani ofanzivac potpisao je ugovor sa Starom damom do leta 2028. godine, a lučanskoj Mladosti, njegovom bivšem klubu, bi prema pisanju Dnevnika trebalo da pripadne 400.000 evra na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

Reč je o polivalentnom 19-godišnjaku, koji može da pokrije nekoliko pozicija u napadu, te će biti od velike koristi Božidaru Bandoviću, posebno ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da ima status bonusa.

Veličković je rođen u Nišu, ali je već sa 16 godina stigao u Lučane, a posle dve sezone u Omladinskoj ligi Srbije tokom nedavno završene takmičarske godine dobio je šansu u prvom timu i maksimalno je iskoristio. Na 27 utakmica u prvenstvu, igrajući na nekoliko pozicija, uspeo je da se upiše u strelce šest puta. Odličnim partijama u debitantskoj sezoni u seniorskom fudbalu nisu promakle većim klubovima u zemlji, pa su i u Crvenoj zvezdi razmišljali da ga na Marakani pridruže Urošu Sremčeviću, koji je samo šest meseci ranije stigao iz Mladosti u transferu vrednom 2.000.000 evra.

Ipak, Vojvodina je bila brža, odlučnija i odnela potencijalno veliku pobedu na tržištu.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Marko VeličkovićFK VojvodinaMozzart Bet SuperligaMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara