Voša našla levog beka u Portugaliji – potpisuje Lukas Baros

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.24. | 18:56

Dok se ekipa sprema za novu sezonu na Zlatiboru, pojačanja stižu u Novi Sad

Novosađani su već neko vreme u potrazi za levim bekom. Nedavno je Nigerijac Ebube Duru bio na probi, ali nije uverio upravu da može sa pomogne ekipi. Kako piše list Dnevnik, tu poziciju će ipak popuniti Brazilac Lukas Baros, koga samo formalnosti dele od potpisa za Vojvodinu.

Baros stiže iz ekipe Žil Visentea, koji se takmiči u portugalskoj Primeiri. Međutim, 24-godišnji Brazilac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u drugoligaškom klubu Tondela, čiji je bio standardni član u 28 utakmica, od 34 meča. Preostale je pauzirao zbog dva crvena kartona.

Izabrane vesti

Prošao je fudbalsku školu u brazilskom Botafogu, gde je 2019. debitovao za prvi tim. Uskoro je postao meta portugalskog trećeligaša Kovilje, gde se zadržao jednu sezonu pre prelaska u Žil Visente.

Baros je kompletirao Vošinu rotaciju na levom beku, koju uz njega pokrivaju iskusni Stefan Đorđević i Stefan Bukinac.

Ostaje da se vidi kada će se Brazilac priključiti timu Vojvodine i koliko će uspeti da se adaptira pre prvih takmičarskih izazova.

Ekspedicija Vojvodine trenutno trenira na Zlatiboru, gde će se zadržati do 8. jula, a 20. jula će otvoriti sezonu u duelu sa Tekstilcem u okviru Mozzart Bet Superlige.



tagovi

FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara