Komentari na vest

“Voli Bog Lalata svog”, ali vole ga i Novosađani

b

bakarinjo

pre oko 1 sat

Vidjam cesto komentare narkoman,narkoman jel stvarno narkoman ili ljudima samo njegovi neartikulisani pokreti dovode na zakljucak da se drogira? Vodi covek 90 min aktivno sto verujem da iritira protivnicke navijace al ja nzm jednu ekipu koju je vodio da ga navijaci nisu gotivili..

Саша Ранђеловић

pre 29 minuta

dal je drogiran ili pijan ne znamo...ali normalan sigurno nije 😁
D

Drvo

pre oko 1 sat

Dileri rešili da se otvore za tekst za najbolju mušteriju.
n

ni zvezdaš ni partizanovac

pre oko 1 sat

Nevezano za navijačko opredeljenje, ali gospod bog ne podržava sigurno narkomane. Pre bih rekao da je onaj drugi bacio oko na njega i da ga gura.
D

Darko11193

pre oko 2 sata

Ovaj dzanki bez penala i crvenih bi ispadao iz lige zato kad prece granicu ide teranje za mesec dana, a sad ide skidanje gacica protiv FK Rio zvezde tinto zato su mu ovo i morali namestiti da dobije inače bi bio 1 bod iz 3 utakmice i teranje bruka i sramota sta je postala ova država e srBavijo jadna
Х

Х Х

pre oko 1 sat

То причаш о НК Партизан? Без пенала, црвених и прелаза би се певала песма као са краја седамдесетих: ДРУГА ЛИГО ШИРИ СВОЈЕ ГРАНЕ, ПА ДОЧЕКАЈ МЛАДЕ ПАРТИЗАНЕ!
C

Chiske

pre oko 2 sata

"Pobeda Vojvodine nad OFK Beograd Mozzart Betom (2:1) pokazala koliko je malo potrebno da se probudi fudbalska euforija među njenim navijačima" Pricam ovo drugarima vec godinama koji stalno pricaju kako su novosadjani uzasno razmazena publika. NIje tacno vec prosto kada zaredjas 10 utakmica bez energije neces imati ni jednog coveka na stadionu, sto bi se bilo ko nervirao zbog letargicnih igraca i igre. Najbolja publika ikad, trpimo takve gluposti sa svih strana da nam posle ni pakao nece tesko pasti! Pobediti Tekstilac i ocekivati 10k navijaca je nebuloza, kad pobedis u derviju e onda ocekij 1000 ljudi vise na sledecoj utakmici ako pak izgubis sledece gostovanje ocekuj 2000 manje... Vosa se voli i kad gubi ok, jeste i kad bi se ugasila navijao bih za vosu i sva moja naredna pokolenja bi navijali za Vosu, ali prosto nesto je i do igraca a puno je do uprave. Ono sto je zalosno je da nama treba profil trenera kao sto je Lalat da nas prodrma iz dubokog sna.
P

Pravi

pre oko 2 sata

Novosađani i Vojvodinaši bi voleli mnogo pre u upravi i na mestu trenera da vid3 nekog svog od Bobeta Pavkovića i Vujkova preko Jokanovića ili Zagorčića.. Al oni nikad nisu bili lizguzi bilo koje vlasti od 90tih..
@

@@@@

pre oko 3 sata

Lalatović je u težoj situaciji nego što sam mislio.
K

Kalabasas

pre oko 3 sata

Deli ga mozda godina ,dve od smeštaja u neku dobro obezbeđenu ustanovu za oporavak tela i duha.
G

GorostasIzZeleznicke

pre oko 2 sata

Tesko, moras ostati u Zeleznicloj.
S

Samo objektiva

pre oko 3 sata

Lalat je upitna ličnost, ali prosto zrači i voleo bih da sve pobedi do kraja
1

149

pre oko 3 sata

🙄