Vojvodina otpušta četvoricu igrača

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.12.19. | 10:52

Potrebna su nam tri pojačanja, kaže trener Lalatović

Završena je jesenja polusezona za Vojvodinu i već je krenulo sa promenama u igračkom kadru za nastavak šampionata. Četvorica igrača novosadskog kluba sigurno neće biti u timu na proleće, pošto im je predočeno da se na njih više ne računa.

Trener Nenad Lalatović je saopštio da su četvorici odrešene ruke, dok je peti sam tražio da ode, iako bi u klubu voleli da ostane.
To su Nemanja Nikolić, Nikola Petković, Nemanja Vučić i Željko Filipović. Oni u finišu prvog dela šampionata nisu bili u konkurenciji za sastav, a u ovoj pauzi slobodni su da biraju gde će nastaviti karijeru. Pored njih, tu je i Branko Lazarević, kojeg ne bismo da se odreknemo, ali on je izrazio želju da promeni sredinu, da bi imao više prostora da igra“, rekao je Nenad Lalatović, trener Vojvodine za Žurnal.

Izabrane vesti

Šef struke Lala otkrio je i kakve su mu želje za zimski prelazni rok.
Potrebna su nam pojačanja, ali ne više od trojice. Ako bude moguće, voleo bih da angažujemo proverene igrače, dokazane na superligaškoj sceni, one za koje može da se očekuje da podignu nivo naše igre“, istakao je Lalatović.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara