Vojvodina nudila Braliću 200.000 evra, on izabrao Celje

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 11:08

Novosađani nastavljaju potragu za štoperom

Slavko Bralić napustio je Osijek posle tačno 100 odigranih utakmica u dva mandata za klub, iskusni 31-godišnji štoper biće novo pojačanje Celja. Ekipa Vojvodine imala je želju da u svoje redove vrati Bralića, međutim Hrvat se opredelio za prvaka Slovenije. Prema informacijama Mozzart Sporta tim iz Novog Sada nudioje Braliću identičan ugovor, tačnije 200.000 evra godišnje, ali je štoper ipak pojačao redove Celja koje vodi Damir Krznar. Verovatno zbog ambicije da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pokušali su Novosađani da ojačaju poslednju liniju proverenim rešenjima, pošto je Bralić već nosio dres kluba sa Karađorđa. U Vojvodinu je došao februara 2020. godine gde se zadržao sve do kraja sledeće sezone. Odigrao je Bralić 44 utakmice za Novosađane i postigao jedan gol. Već u svojoj prvoj sezoni osvojio je Kup Srbije sa Nenadom Lalatovićem na klupi kada je u finalu Vojvodina savladala Partizan. Izrazio je tim iz Novog Sada želju da vrati Bralića, poslao ponudu, međutim Hrvat ju je ipak odbio.

Izabrane vesti

U Osijek se upravo iz Vojvodine vratio 2021. godine, a 2023. je otišao na pozajmicu u ekipu Gorice. Na kraju prošle sezone istekao mu je ugovor sa Osijekom, ali se očekivalo da će doći do dogovora i nastavka saradnje. U redovima Osijeka prothodne sezone Bralić je odigrao 28 utakmica, strelac je bio dva puta dok je saigračima za gol asistirao takođe dva puta.

Pored Osijeka i Vojvodine, Bralić je, između ostalog, igrao i za Solin, Široki Brijeg, Neftčki i grčku Larisu.


tagovi

Slavko Bralić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara