(©FK Vojvodina)
(©FK Vojvodina)

Vojvodina kao Monako: Zlatna linija deli novi dres po dijagonali (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 17:28

Neke dizajn podseća i na bivše dresove novosadskog Proletera i leskovačke Dubočice

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada/

Ne igra oprema, već igrači koji je nose, ali je dizajn dresova za novu sezonu uvek popularna tema. Vojvoidna je ove subote predstavila opremu u kojoj će narednih meseci nastupati kao domaćin, a novi dres Lala se razlikuje od onoga na šta su navijači navikli.

Izabrane vesti

Naravno, boja je i dalje crveno-bela, ali je u pitanju drugačiji dizajn, za koji je zaslužan novi tehnički sponzor Stare dame - kompanija Homa (Joma).

S obzirom da je ugovor sa španskim brendom potpisan do 2026. godine, on će oblačiti Novosađane u naredne dve sezone. Interesantno je da je Homa već bila tehnički sponzor Vojvodine i to u sezoni 2013/2014, kada je klub iz Novog Sada prvi put osvojio Kup Srbije.

Voša će u narednom periodu nastupati u crveno-belim dresovima, koji su po dijagonali podeljeni zlatnom linijom. Neško kao Monako, a ima i onih koje podseća na gradskog rivala Proleter ili leskovačku Dubočicu.

Svoju premijeru, novi dresovi novosadskog superligaša, imaće u nedelju u Bačkoj Palanci, u meču prvog kola Mozzart Bet Superlige između Vojvodine i Tekstilca (19.30).



tagovi

FK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara