(©FK Vojvodina)
(©FK Vojvodina)

Vojvodina ima četiri bonusa u veznom redu: Kokanović vraćen sa pozajmice iz Mladosti

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 11:37

Dobrim partijama u dresu kluba iz komšiluka, mladi vezista zaslužio je poziv nazad u Vojvodinu

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Ima probleme Vojvodina, ali bar oko jedne stvari neće morati da brine, a to su bonus igrači u veznom redu. Novosadski klub vratio je Dragana Kokanovića sa pozajmice iz lučanske Mladosti i zaoštrio konkurenciju.

Izabrane vesti

Marko Veličković (19), Miloš Popović (20), Marko Mladenović (19) i sada Dragan Kokanović (22) sve su bonus igrači Stare dame, koji nastupaju u veznom redu. Veličković, Mladenović i Kokanović pokrivaju čak i istu poziciju – prednjeg veznog, dok je Popović nešto defanzivniji. Bonusi među Novosađanima su još golman Matija Gočmanac (21), štoper Luka Drobnjak (20), bek Stefan Bukinac (19) i napadači Petar Sukačev (19) i Andrija Radulović (22).

Dakle, problematika sa bonus igračima, izgleda da je prošlostinovosadskog kluba. Situaciju su znatno promenili dolasci u finišu letnjeg prelaznog roka, konkretno Mladenovića, a zatim i povlačenje Dragana Kokanovića sa pozajmice, koji je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Lalama. Momak rođen u Šapcu je prošao mlađe kategorije Vojvodine, gde je zablistao u omladinskoj selekciji, kada je na 42 nastupa postigao devet golova. Za prvi tim je debitovao u finišu sezone 2020/2021 kod trenera Nenada Lalatovića.

Nakon toga usledile su pozajmice, prvo u Kabel pa zatim i u Mladost GAT. Prošle sezone je momak rođen 2002. godine na 32 utakmice upisao šest golova i pet asistencija u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Strateg Novosađana, Nemanja Krtolica biće na „slatkim mukama” već od subote i meča sa Železničarom, kada bude birao dva bonus igrača za meč. Nije isključeno ni da oba budu u veznom redu.

Piše: Konstantin Mlađenović





tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara