Ranđelović (©Starsport)
Ranđelović (©Starsport)

Vojvodina dovodi veliko pojačanje: Lazar Ranđelović kao nekada Nikola Čumić

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 10:31

Fudbaler Olimpijakosa biće poslednje pojačanje Novosađana u letnjem prelaznom roku

Leta 2022. godine, kao grom iz vedra neba sevnuo je dolazak Nikole Čumića u Vojvodinu iz redova grčkog Olimpijakosa. Dovođenje krilnog fudbalera ispostavio se kao pun pogodak, jer je Čumić bio najbolji pojedinac Novosađana, dok se nije preselio u Rusiju, tačnije Kazanj za sumu od 1.500.000 evra. Sada će Lale, po svemu sudeći, vođeni prethodnim iskustvom da angažuju još jednog srpskog fubalera iz pirejske ekipe. Kako saznaje Mozzart Sport, u pitanju je nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša – Lazar Ranđelović.

Od svog odlaska u Olimpijakos leta 2018. godine, momak rođen u Leskovcu nikako nije mogao da se izbori za veću ulogu u grčkom velikanu. Prvo je vraćen na pozajmicu na Čair, koji je prethodno napustio u transferu vrednom 550.000 evra. Zatim su usledile pozajmice i u Leganes, Ural, a prethodne sezone je nastupao upravo sa Čumićem u Rubinu. Za klub iz Kazanja, 27-godišnji fudbaler koji nastupa na poziciji desnog krila, upisao je 24 nastupa i postigao jedan gol.

Izabrane vesti

Ovog leta se Ranđelović vratio u Pirej, ali da ponovo nije u planovima Hosea Luisa Mendilibara, govori činjenica da ga Olimpijakos nije licencirao za Ligu Evrope. Kao potencijalni kupac pominjao se kiparski APOEL, ali je trenutno srpski napadač najbliži dogovoru sa Vojvodinom. Budući da je Ranđeloviću ostalo još godinu dana ugovora sa Olimpijakosom, Stara dama će pokušati da ga dovede uz obeštećenje. Ukoliko ono bude previsoko, očekuje se da nekadašnji fudbaler Radničkog iz Niša dođe na pozajmicu sa pravom otkupa.

Podsećamo, u finišu letnjeg prelaznog roka Lale su već dovele 19-godišnjeg Marka Mladenovića iz Ajntrahta, kao i centrafora Depua iz Portugalije.

Piše: Konstantin Mlađenović



tagovi

FK VojvodinaLazar RanđelovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara