Vojvođani u ekstazi: Vratio se kapiten Meda!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 11:04

Još jedno veliko pojačanje kluba iz Novog Sada

I dobra igra na Johan Krojf Areni protiv Ajaksa, i povratak nekadašnjeg kapitena. Imaju mnogo razloga za zadovoljstvo navijači Vojvodine ovih dana, posebno što je ozvaničena vest najavljena stranicama Mozzart Sporta. Ugovor sa Vojvodinom na dve godine potpisao je nekadašnji kapiten i sada već bivši vezista AEL-a iz Limasola Slobodan Medojević.

Medojević (33) rođen je u Novom Sadu 20. oktobra 1990. godine, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim debitovao je u proleće 2007. godine u pobedi nad ekipom Mladosti iz Apatina.

Izabrane vesti

U godinama koje su dolazile, Medojević je postao jedan od najvažnijih igrača Stare Dame te je do svog odlaska odigrao 80 utakmica, uz šest golova i sedam asistencija.

Medojević je Vošu napustio u zimu 2012. godine kada je prešao u nemački Volfsburg, čiji je dres nosio dve i po sezone, a potom je prešao u Ajntraht iz Frankfurta. U ovom klubu ostao je najduže, do januara 2018. kada je obukao dres Darmštata, svog trećeg i poslednjeg nemačkog kluba.

U finišu letnjeg prelaznog roka 2019. godine prešao je u AEL Limasol, za koji je nastupao punih pet godina.

Medojević je posle 125 utakmica za kiparski klub odlučio da se vrati u svoju Vojvodinu i pomogne joj u ostvarenju zajedničkih ciljeva na domaćoj i međunarodnoj sceni.

On je osmo pojačanje Vojvodine ovog leta, pošto su do sada došli – Mihai Butean, Marko Poletanović, Marko Veličković, Lukas Baros, Kolins Sičenje, Jusuf Bamidele i Lazar Nikolić.


tagovi

Slobodan MedojevićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara