Komentari na vest

Vlahović nema problem sa kritičarima: Nastavite da pričate, ja govorim na terenu

Jovan Rašković

pre oko 3 sata

Kako nadmen lik, katastrofa jedna! Jedino ga trpe zbog godina i nedostatka klasičnog špica! Baš ga ne volim i džaba sve!
M

Miloschichichcih

pre oko 3 sata

Klasicna srbenda, sad govori an terenu a nema ga po dva meseca nigde
D

DDF

pre oko 3 sata

Timovi poput Djenove nisu pravo merilo kvaliteta,osim ako standardno ne postizes golove protiv takvih protivnika,pravo merilo jesu timovi iz vrha CALCIO i timovi iz LŠ kada protiv njih postizes golove za Juventusove pobede i uspehe...zbog vase nadmednosti kada postizete golove u malim utakmicama i dodjete u reprezentaciji sa takvim karakterom,reprezentacija na velikim utakmicama i takmicenjima nemoze nikoga da pobedi,kada budete imali karskter poput igraca koji nastupaju za kosarkasku i vaterpolo reprezentaciju mozda tada nesto neko od vas"tkz.fudbalera"osvoji u karijeri,jer za njih ne postoji manje ili vise bitan protivnik nego je za njih svaki protivnik isti do pobede i uspeha(medalja)
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Sta znaju Tijago Mota i Vlahovic. Neka celnici Juventusa odu do Marakane i neka pitaju severnu sipku ko je najbolji srpski spic. Logicno je da ce reci Luka Jovic jer ko drugi? Jovic sinoc dobio 3 minuta da malo pomirise travu a kako igra vec 5 godina moze se reci i da konzumira istu!!! Tijago Mota a Jovic degustira 😆
a

arroyo

pre oko 4 sata

jel moguće koliko je nabeđen