Vlahović
Vlahović

Vlahović dobio broj 18 u Firenci: Navijači očekuju kombinaciju Batistute i Tonija!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 14:11

„Veoma sam srećan što sam obukao ovaj dres, velika mi je čast i daću sve od sebe da postignem što više golova i donesem veliku radost navijačima”, kaže mladi golgeter

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović i zvanično je predstavljen u Firenci. Izdanak Partizanove fudbalske škole, od čijeg odlaska će klub iz Humske inkasirati 1.500.000 evra, zadužio je dres sa brojem 18, a pravo nastupa za klub sa Artemio Frankija dobiće 1. jula ove godine.

Vlahović će se u Firencu preseliti 16. marta i trenirati sa prvim timom, kako bi na pravi način prošao neophodni period aklimatizacije i navikao se na novu sredinu, a već od letnjih priprema kreće borba za minute u Seriji A.

Izabrane vesti

Vlahović je danas parafirao petogodišnji ugovor u društvu menadžera Darka Ristića, a u klubu je najavljen kao kapitalno pojačanje već za sledeću sezonu. Na navijačkim forumima se otišlo još dalje, pa euforične pristalice Viole u mladom golgeteru već vide kombinaciju Gabrijela Omara Batistute i Luke Tonija.

Ristić i Vlahović

Velika očekivanja imali i mladi napadač, koji je fudbalski stasao u Partizanovom Zemunelu.
„Veoma sam srećan što sam obukao ovaj dres, velika mi je čast i daću sve od sebe da postignem što više golova i donesem veliku radost navijačima. Gledao sam Fjorentinu u prošlosti i Stevana Jovetića dok je igrao ovde. On je došao sa Balkana, baš kao i ja. Toni i Batistuta su me ispirisali svojim kvalitetom. Radiću vredno i jako kako bih sledio njihov primer”, rekao je Vlahović na predstavljanju u Firenci.

Mladi fudbaler je u Humsku došao na leto 2014. godine, a prvi profesionalni ugovor sa Partizanom potpisao je sa samo svega 15 godina. Kada je napunio 16, Ivan Tomić ga je priključio prvom timu i dobio je dres sa brojem devet. Najmlađi debitant u istoriji Partizana postao je 21. feburara 2016. godine kada je zaigrao u prvenstvenoj utakmici protiv OFK Beograda.

 


tagovi

Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara