Vladan Milojević preuzima APOEL

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.10.22. | 15:16

Srpski stručnjak prihvatio poziv kluba iz Nikozije

Vreme je za novi izazov u karijeri Vladana Milojevića! Režiser najslavnijih Zvezdinih dana u 21. veku novi je trener APOELA iz Nikozije, objavili su svi kiparski mediji, a preneo Sport Klub. Na klupi će zameniti Sofronisa Avgustisa.

Pred Milojevićem je težak zadatak da APOEL vrati na pobednički put i postane konkuretan u borbi za trofeje. Pre dolaska u Crvenu zvezdu, leta 2017. godine, Vladan Milojević je imao uspešenu epizodu na Kipru, gde je predvodio Omoniju i osvojio nacionalni Kup.

Izabrane vesti

Posle rastanka sa Crvenom zvezdom, uspešni stručnjak radio je u Grčkoj i Saudijskoj Arabiji, proletos je bio viđen kao novi trener mađarskog Mol Vidija.

Vladan Milojević je odlično upoznat sa dešavanjima na Kipru. Poznavanje grčkog jezika bio je još jedan plus u kandidaturi pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca.

APOEL ima određene finansijske probleme. Posle pet kola kiparskog prvenstva osvojio je osam bodova. Prvoplasirani Aris ima četiri više, što znači da bi Vladan Milojević mogao da se upusti u borbu za trofeje. 

Podsetimo, APOEL je godine zenita i četvrtfinale Lige šampiona dostigao sa Lozničaninom, Ivanom Jovanovićem.

Promocija Vladana Milojevića, u Nikoziji, očekuje se u toku dana, najkasnije u četvrtak.


tagovi

Vladan MilojevićAPOEL Nikozija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara