Vladan Milojević (Star sport)
Vladan Milojević (Star sport)

Vladan Milojević: Olajinka sve karakteristike podređuje timu, probaćemo Stamenića na više mesta

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.04.24. | 19:52

Zvezdin trener pružio podršku Dejanu Stankoviću i njegovoj porodici

To je Vladan Milojević. Stabilizovao je Crvenu zvezdu do granica perfekcije i novom pobedom nastavio marš ka tituli. Crveno-beli su dodali i pančevački Železničar u niz prvenstvenih trijumfa i u sjajnom raspoloženju ulaze u plej-of.

Poslovično oprezni Milojević nije pokazivao ni najmanje znake euforije posle nove pobede već nastavlja da insistira na radu i napretku. Ai prvo je istakao stvari koje su važnije od fudbala.

Izabrane vesti

„Pre svega bih želeo u svoje ime i svih nas u klubu da poželim brz oporavak sinu Dejana Stankovića. Naše misli su sa njim“, rekao je Milojević.

Koliko ste zadovoljni još jednom pobedom bez primljenog gola?

Rekli smo i pred ovu utakmicu da ćemo imati težak zadatak sa trenerom koji je promenio stil igre. Oni su danas izašli snažno i agresivno. Imali smo nekih problema oko tih drugih lopti i nismo se možda najbolje snašli u početku. Međutim, kad smo uhvatili ritam, sve to je bilo drugačije. Malo smo promenili mi, malo način igre. Sve u svemu sam zadovoljan. Završili smo na najbolji mogući način redovno prvenstvo. Sada ide ono najvažnije za nas, a to je plej-of. Od sutra se već polako pripremamo za novo miniprvenstvo koje od sedam utakmica i 21 bod u opticaju. Idemo da se odmorimo i to je to“, rekao je Vladan Milojević posle meča. 

Stiče se utisak da u prvom poluvremeni niste baš bili zadovoljni tempom, agresijom i sadržajem.

„Pa dobro... Jedno planirate, drugo radite. Ali, rekao sam milion puta: Ne zavisi samo od nas. Gubili smo neke lopte i bili nešto slabiji energetski, ali možda nam je bilo potrebno malo vremena dok nismo upalili motore. U svakom slučaju, bilo je nekih neiznuđenih grešaka koje ne smemo da pravimo, ali to je fudbal i to se dešava. Mislim da smo dosta stvari ispravili na poluvremenu, tako da je već drugo poluvreme bilo bolje“.

U poslednjih osam utakmica imate gol-razliku 20:0. Imali prostora za pomak?

„Znate i vi novinari onu priču o statistici i da ne otkriva mnogo. Verujte mi, ja ne vodim računa u tome. Meni je najbitnije da igramo, osvojimo tri boda, odradimo ono što treba, što smo se dogovorili i što je plan utakmice. Mislim da smo dosta toga danas uradili“.

Kako se zadovoljni Markom Stamenićem?

„Pokušavamo na sve moguće načine da vidimo svakog igrača. Danas je Marko igrao u paru sa Hvanom, talentovan je igrač i videćemo ćemo koja mu pozicija najbolje leži. Probaćemo ga na više mesta. Znate kako, igrač se najbolje oseća na poziciji na kojoj on voli da igra. U svakom slučaju, zadovoljan sam njim. Zadovoljan sam generalno sa svim igračima. Meni su najbitniji odnos i profesionalizam. Igrači imaju deo posla koji treba da odrade i to mi je najbitnije“.

Olajinka deluje da ima veći uticaj na ekipu nego što brojke govore?

„Olajinka je timski igrač. Sve svoje karakteristike koje daje, podređuje timu. Da li igrao levo ili desno. Mislim da nema ni sreće u nekim šansama i tako dalje... Drago mi je da je dao gol. Uvek je dobro kada igrač postigne gol jer dobija na samopouzdanju. Pogotovo kada je napadač“.


tagovi

Vladan MilojevićMarko StamenićPiter Olajinka

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara