Komentari na vest

Vladan Milojević: Ne plašim se zaostatka za Partizanom

D

Don Vito Corleone.

pre 10 meseci

Gosp. Nedeljković, novinar Mocartsporta, je svojevrsni hagiograf g. Milojevića, kojem je u ovom tekstu dodelio zvučan epitet “stručnjak iz Arađelovca”! U sezonama 2018. i 2019., isti novinar je u svojim nadahnutim tekstovima g. Milojevića etiketirao kao “pedantni stručnjak” i “velemajstor kvalifikacija”. Takođe je vrlo indikativno kako je g. Nedeljković u današnjem autorskom tekstu izneo veoma optimističku prognozu “da će na proleće Milojeva magija da se rasprostre po travi Marakane”! Verovatno, ovakav zamajac optimizmu g. Nedeljkoviću, daje podatak da je dotični g. Milojević dobio pet uzastopnih otkaza u pet poslednjih klubova u inostranstvu! Ali, vidi se da je g. Milojević radeći u inostranstvu dobro savladao engleski jezik i da je već počeo da ga meša sa srpskim, što se vidi iz ovog intervjua gde je na nekoliko mesta upotrebio engleske izraze, kao “roster” i “čelendž”. Takođe je vrlo optimisična ona tvrdnja g. Nedeljkovića, koji u tekstu kaže: “Očekuje se da Vladan Milojević nastavi sa promocijom Zvezdine dece”. Zna g. Nedeljkovića da je g. Milojević u svom prvom mandatu, davao nesebičnu podršku mladim igračima (ali, za odlazak na kaljenje). Takođe, g. Milojević je dao jedno značajno obećanje: “malo Mića Ivanić kuburi sa povredom, gledaćemo da ga poštedimo”. Samo da ne bude kao u njegovom prvom mandatu, kada je Ivanić bio zaista pošteđen, jer ga g. Milojević nije video u timu Zvezde!
D

DakaCZ

pre 10 meseci

Vladane znas da armija stoji iza tebe.u tvoj predan rad i sposobnosti ne sumnjamo.Siguran sam u boljitak i osvajanje titule.Od onog Baraka ne mozes gore i da imas teg oko vrata.NAPRED ZVEZDA
8

8444

pre 10 meseci

🤣🤣🤣🤣
8

8444

pre 10 meseci

🤣🤣🤣🤣
s

serMudro@DakaCZ

pre 10 meseci

@DakaCZ - ne znam može li Milojević gore od Baraka, ali znam samo jednu sitnicu da Barak nije dobio pet uzastopnih OTKAZA i tu nikada neće stići Milojevića! Milojević je nenadmašan, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda! Verovatno te nisu obavestili da je Milojević na promociji izjavio da je došao da pomogne Zvezdi! Ovo je nadrealizam, čovek sa pet uzastopnih OTKAZA ima hrabrosti da izjavi da je došao da pomogne Zvezdi! Srpska poslovica: "Jadna majko, jadnih li svatova"!
k

kalauz007

pre 9 meseci

Citaj Daka CZ lako g. Milojevic izjavljuje da ga ne interesuje prednost FKP za to moze da zahvalj Duljaju sto je prednost samo jedan bod , koji je svojim glupostima prosvercovao preko sest bodova , tako da bi prednos bila skoro devet bodova u korist FKP . Tada g. Milojevic ne bi povao ovu pesmu .
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Milojev sin u Čuki!
R

Repac grizojajac Plandište@Zvlat BG

pre 10 meseci

@Zvlat BG - Sada postoji potencijalna opasnost u svlačionici Čuke, od nestandardne seksualne orijentacije!
Z

Zukicc

pre 10 meseci

Svake godine ista prica na pripreme jedna ekipa,pocne prvenstvo rasprodaju se zagrejani i uigrani,onda stizu jedan po jedan neuigran.Ndiaje,Hwan,i td,dok se upoznaju i razigraju opet zaostatak bodova.Ovde neko namerno radi ovo Jer ocigledno nije u cilju da bude jedna ekipa ista,nema zarade za dzip i sinove od prodaje igraca.Trebalo mi 25 godina da se naviknem evo tek sada,konacno da nikad nista necemo uraditi ni u fudbalu ni u kosarci.
G

Gost10

pre 10 meseci

Kakav su spin okrenuli kao da im Partizan bjezi 20 bodova, pa kao ako ga stignu to je historijski uspjeh.
2

22334455

pre 10 meseci

Naravno,scenario je vec poznat za narednih pet godina
B

Bnm

pre 10 meseci

JA BIH SE PLASIO NA NJEGOVOM MESTU FRIZURE...
M

Mand

pre 10 meseci

Pa ne bi se ni ja plašio. Sve ti je sredjeno Miloje, opusti se. 🤣
o

ogroman zaostatak

pre 10 meseci

kao da im beze 15 bodova a ne 1.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Da ostane zapisano, da ne bude ne sećam se! Doktor u svlačionici, pred svedocima! "KAD SE DESI PRVI PUT DA NE UZMEMO ŠAMPIONSKU TITULU, JA ODLAZIM IZ KLUBA, VEROVATNO SA MNOM I SVI OVI LJUDI OVDE, OKO MENE. TAKO DA VIDITE ŠTA ĆETE I KAKO ĆETE, NE BUDEMO LI ŠAMPIONI!"
s

sta je lose rekao

pre 10 meseci

i sta sa tim?
L

LK

pre 10 meseci

Pa sto bi se plasio kad je vase cuveno prolece krenulo jos pre dva meseca
p

pitanje

pre 10 meseci

kad tacno je to krenuko objasni nam? znaci cim vi izgubite to je nesto nenormalno?
m

marguez93

pre 10 meseci

postane covek ravnodusan i na fudbal kod nas prozivka,pa sta koga to zabole dokle su nas doveli
d

dezurn1kr1vac

pre 10 meseci

A i zasto bi .. kad ON lebdi iznad Marakane 😉👻
r

rfvbgtyhn

pre 10 meseci

@mozga nemas Da, sigurno su ga pitali, da li se plasite zaostatka za Partizanom. Boze ti savucaj, sta lupetas ti.
1

1972

pre 10 meseci

Nema razloga Vladane tu je on...
g

gukni

pre 10 meseci

ko to?
P

Peki30

pre 10 meseci

Pa što bi se plašio kad imaš sistem iza sebe? Pre Duljaj treba da se brine
L

Ludilo mozga

pre 10 meseci

Ovaj carpi kao da zaostajemo 10 bodova a ne samo jedan jedini...
m

mozga nemas

pre 10 meseci

pa takvo pitanje mu je postavljeno
L

Ludilo mozga

pre 10 meseci

@ludilo mozga ne kradi
2

2

pre 10 meseci

2