Komentari na vest

Više nema gde: Čelsi odustao od Kristijana Ronalda!

M

Mitt

pre gotovo 2 godine

Godine cine svoje, ali opet uz kvalitetna pojacanja i bolje igre postojecih saigraca (Bruna, Sanca, Rasforda, pa mozda i Marsijala) Ronaldo moze u svim takmicenjima u sezoni do 30+ golova, pa i da namjesti koji gol.
K

Kilimandzaro

pre gotovo 2 godine

Umalo da je otisao u Siti, pa je zbog ljubavi promenio misljenje. Al ne zivi se od ljubavi moj Ronaldo, obilo se o glavu i tebi i Junajtedu. Siti je jos jednom dobio na svim poljima.
W

WanBi

pre gotovo 2 godine

Siti nije ponudio onoliko koliko je trebalo,uleteo je Junajted i ponudio koliko je zeleo i poklopilo se.Vise novca i povratak u Junajted,da se desilo da mu je Siti dostavio veliku ponudu mislim da ne bi bilo dileme izmedju Sitija i Junajteda.

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Sto ne proba Liverpul
ш

шта ће

pre gotovo 2 godine

нам!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Dobar vic!
j

juve

pre gotovo 2 godine

U liverpulu treba trcati
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Problem su godine i potraživanja. Prvo, United ga neće pustiti džaba. Drugo, on sam neće mnogo spustiti platu jer misli da i dalje vrijedi toliko. Bez obzira koliko veliki radnik, sportista i mašina on bio, 37 godina za najviši nivo, PL, La Liga, Serie A, Bundesliga, LŠ i taj broj utakmica je mnogo. Dodaj na to reprezentaciju , a jasno je svima da nigdje ne bi otišao da sjedi na klupi. Pogotovo ne za te pare. Ne pomaže ni to što i dalje nije igrač za MLS ili J-League, jer je suviše dobar i ambiciozan za taj nivo fudbala. Biće zanimljivo vidjeti gdje će završiti.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

U Zvezdu na 6 meseci
0

0211

pre gotovo 2 godine

Fora da ode i Newcastle
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Kralju dokle više juriš za parama. Vrati se u Sporting L. odigraj za svoju dušu još koju sezonu, pomozi Sportingu.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Moje misljenje je da Ronando hoce da igra do 43-44 godine. Para ne zna koliko ima, jedino ga fudbal radi...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

jeste da niko nece Ronalda a u svakom timu 30 golova daje
R

RW

pre gotovo 2 godine

Al' u koji god tim da dodje, niko osim njega ne sme da sutne na gol! Jer, gol nije gol ako ga ne postigne ON! Koliko puta mu se samo video bes na licu kad njegovi saigraci postizu golove? To nije timski igrac, nego primadona!
H

Hhhg

pre gotovo 2 godine

Gostik, kako onda ne moze da nadje klub?
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

I u ovim godinama 30 komada po sezoni bez problema.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Come to BSK Borca bro!
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Da su u Juventusu bili pametni pa da ga nisu doveli. Bolji bi bili bez njega. Teški egoista. Realno MU uopšte nije bilo potrebno da ga dovode.
E

El Capo

pre gotovo 2 godine

Dobro je rekao Roki, samo zato pišu toliko o meni jer im je to isplativo. Pustite više nagađanja i tračeve, on ako bude otišao negde sigurno će doneti zaradu, rezultat i borbu za trofej. Ima onih koji kažu mator je, prošlo mu je vreme itd... Pa pogledajte Ibru, 41 pa još igra, to vam ne smenta? Real je pogrešio i sa njim i sa Ramosom što ih je oterao zbog plate. Uostalom u kom timu nema mesta za takvog golgetera kao što je Roki? To su gluposti da ga niko neće zbog njega i njegove igre ili karaktera, ovde se radi o 37 godina i o plati od 25 miliona i to su te dve prepreke za skoro sve klubove.
n

nedano

pre gotovo 2 godine

Majstore, njegov agent Mendes je iskoristio medije za njegov transfer. Cak je Fabrizio bio rekao na videu da je Mendes pustio informaciju da ga hoce Bayern, da vidi reakciju ljudi, ali su ubrzo nakon toga Kan i braco odbacili transfer na startu.
n

nedano

pre gotovo 2 godine

E da vidimo sad reakciju navijaca i njegovih saigraca.Ovoliko forsirati odlazak iz kluba i to u redove rivala. Sad mozemo vidjeti na djelu Ten haga, da li ce mu popustiti ili ce ga skloniti na klupu. Ima da Martial igra ispred njega. Ko imalo prati utakmice vidi da ne doprinosi toliko na terenu , i nijedan trener nece da mu rusi svlacionicu i negoduje nakon izmjene. Samo vi nastavite potencirati da je United toliko los, a bili su zavrsili drugi na tabeli i uz dolazak Sancha, Varana i njega je bio najvljen napad na titulu, a na kraju jedva ligu evrope izborili. Nadam se da ce doci jos jedan napadac, bar onaj mali Brobbey.
M

Mc Gajver

pre gotovo 2 godine

A ti si stručnjak za analizu verovatno. Ronalda da nije bilo, bila bi borba za opstanak. Mančesteru su tako počeli problemi onda kada je došao Megvajer i vrhunski anti stručnjak Ralf Rangnik i Mančester zavili u crno.
I

Ioppok

pre gotovo 2 godine

Mc Gajver , zato si ti vrhunski strucnjak koji pise da bi se Junajted sa ovakvim timom borio za opstanak 😂 a bez Ronalda bili drugi, a slabi rezultati su poceli sa Solskjerom, a ne Rangnikom
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Како бре да овакву играчину нико неће? Видели људи шта је урадио Манчестеру где су га гледали као Бога и неће нико да изиграва полигон за остварење нечијих личних хирова. Иди бре у Арабију за 300 милиона пусти млађе твоје је прошло.
I

Ich

pre gotovo 2 godine

Moze u zvezdu ima prazana pozicija desnog beka ....nije da nema gde
Z

Zamena

pre gotovo 2 godine

Moze u Zvezdu kao alternativa Kataiu
K

Kaligula gost

pre gotovo 2 godine

Tresla se gora, rodio se pacov.