(printscreen)
(printscreen)

Više hiljada ljudi na treningu Španije pred meč u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.24. | 22:57

Evropska titula podigla euforiju do maksimuma

Dva tima, dve potpuno suprotne situacije. Dok se srpski tim raspada pod „naletom“ povreda – ako je samo to razlog – a, u narodu nema gotovo nikakve reakcije na meč sa Španijom u četvrtak veče, u taboru Crvene furije je apsolutna euforija.

Kako javljaju španski mediji, na prvom treningu reprezentacije nakon današnjeg okupljanja, više hiljada navijača, uglavnom mladih, bilo je prisutno, sa željom da se slikaju, razmene koju reč sa idolima, koji su pre dva meseca postali prvaci Evrope.

Izabrane vesti

Ta pomalo neočekivana evropska titula podigla je euforiju u Španiji do maksimuma i očekuje se da se ekipa prošeta kroz grupu u Ligi nacija, a prvu utakmicu će igrati sa Srbijom u Beogradu.

Logično, Lamin Jamal i Niko Vilijams su bili najtraženiji među navijačima, podelili su najviše autograma, pozirali za najviše selfija... Od njih se očekuje da iako vrlo mladi, budu lideri Furije u narednom periodu.

I dok su u taboru prvaka Evrope na devetom nebu, u reprezentaciji Srbije vlada najviše konfuzija jer nikom nije jasno da li je na delu tihi bojkot selektora Stojkovića ili se poklopilo da udarne igle u napadu zaista ne mogu da igraju protiv Španije i Danske...


tagovi

Fudbalska reprezentacija ŠpanijeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara