Viljareal doveo Bernata i poslao Dandžumu u Đironu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.24. | 19:00

Oba posla su pozajmice

Poslednjeg dana prelaznog roka Viljareal je odradio dva zvučna posla. Kasteljonci su iz Pari Sen Žermena doveli iskusnog levog beka Huana Bernata, a Đironi su poslali napadača Arnoa Dandžumu. Oba posla su dogovorena kao jednogodišnje pozajmice, ali bez opcije otkupa, s tim daje prvi već ozvaničnen, dok za drugi Marka navodi da će biti ubrzo.

Bernat će povratkom u rodnu Španiju, gde je počeo karijeru kao igrač Valensije, pokušati da oživi karijeru koja je u padu od kada je 2018. prešao iz Bajern Minhena u Pari Sen Žermen. Prva sezona je bila solidna, ali su onda počele povrede koje su ga udaljile sa terena. Nije pomogla ni pozajmica Benfiki prošle sezone, ali u Viljarealu veruju da bi 31-godišnji defanzivac u njihovom dresu ponovo mogao da se vrati nekadašnjim izdanjima.

Izabrane vesti

I Dandžuma nije baš u formi i na nivou partija koje su mu pre tri leta donele transfer iz Bornmuta u Viljareal za 25.000.000 evra. Katalonci se, ipak, nadaju da će im pomoći s obzirom na to da će ove sezone pored obaveza u Španiji imati i debi u Ligi šampiona, te im je potreban veći igrački kadar.

Moraće bivši reprezentativac Holandije poreklom iz Nigerije dobro da se pomuči da bi se izborio za minutažu pored Abela Ruiza koji je ovog leta stigao iz Brage, te Ukrajinca Viktora Cigankova, Makedonca Bojana Miovskog, Brajan Hila, kao i skusnih Stuanija i Portua.


tagovi

Arno DandžumaViljarealĐironaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara