Fejsa nije među zaraženima u Alavesu

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.03.20. | 10:02

Ali jeste i dalje povređen

Raširio se virus korona u španskom Alavesu, obolelo je od njega 15 osoba u klubu, među kojima su trojica fudbalera. Ali, na sreću, među njima nije Ljubomir Fejsa.

Srpski reprezentativac je bio na testiranju, ali je njegov nalaz negativan, javlja portugalski Rekord. Fejsa je pozajmljen od Benfike španskom klubu i na kraju sezone, kad god to da bude, vratiće se u Lisabon.

Izabrane vesti

Prethodnih dana Fejsa nije ni trenirao, van pogona je od 10. marta zbog povrede kvadricepsa. Preporučeno mu je mirovanje, nije bio u grupi sa saigračima i nije bilo prognoze koliko će mu biti potrebno vremena da se vrati na teren. Sada sa ovom dugom pauzom svakako bi trebalo da bude spreman kada dođe dan da se lopta ponovo zakotrlja.

Defanzivni vezista je u januarskom prelaznom roku pristupio Alavesu i do danas je odigrao pet utakmica u Primeri, poslednju 6. marta protiv Valensije. Od toga je dve odigrao svih 90 minuta. Za celu takmičarsku godinu Fejsa je skupio deset nastupa.

Očekivalo se letos da će napustiti Benfiku, jer mu je predočeno da ne računaju na njega, ali na kraju nije uspeo da pronađe novi klub. Možda više sreće bude imao tokom letnje pijace.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara