Vest Hem našao u Češkoj pojačanje od 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 18:46

Tomaš Souček pred transferom u Englesku

 

Svestan je Dejvid Mojes da će mu premijerligaški status između ostalog zavisiti i od toga koliko će uspeha imati u preostalim danima prelaznog roka, a kako je do kraja ostalo još malo, u Vest Hemu su odlučili da se dodatno aktiviraju na tržištu.

Izabrane vesti

Otud i vest da je klub iz Londona u odmaklim pregovorima sa Tomašem Součekom, vezistom Slavije iz Praga. Prva ponuda engleskog kluba od 15.000.000 evra glatko je odbijena, pa će sa London Stadiona morati da pošalju jaču, engleski mediji špekulišu o 20.000.000, na koliko se i procenjuje vrednost 24-godišnjeg Čeha.

Vezni red Čekićara iz kola u kolo biva nadigran, koliko zbog manjka igrača na ovoj poziciji, toliko i zbog mobilnosti Marka Nobla koga, iako je prva asocijacija na ovaj klub, godine polako stižu. Dovođenje fizički moćnog veznog igrača može biti od presudnog značaja za opstanak tima Dejvida Mojesa i upravo je to ono što bi ekipa dobila akvizicijom 192 centimetara visokog češkog fudbalera.

Pored defanzivnih karakteristika kojima bi doprineo ekipi, Součeka krasi i skok igra, pa iako je zadnji vezni po poziciji, ove sezone je na 26 mečeva čak 12 puta uspeo da zatrese mrežu protivnika.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara