©MN Press
©MN Press

Verona pustila Jočića: Još jedan Zvezdin đak među Zmajevima

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 16:53

Talentovani vezni fudbaler se vratio kod starog učitelja

Miloš Pantović stekao je afirmaciju u Voždovcu iako se od njega očekivalo da iz Zvezdine škole iskorači u prvi tim crveno-belih, sličnim putem sada korača Borisav Burmaz koji je prethodnog vikenda protiv Mladosti u Lučanima postigao prvenac za Zmajeve, a model nekadašnjih đaka radionice iza juga Marakane kao potencijalni recept za uspeh vidi i Bogdan Jočić, ofanzivni vezista koji je stigao u klub iz Zaplanjske.

Nekadašnji đak Crvene zvezde koji je Ljutice Bogdana napustio sa epitetom najtalentovanijeg u klasi 01 postigao jedogovor sa Voždovcem čiji je igrač postao nakon što je prethodno od Verone dobio odrešene ruke u potrazi nove sredine.

Izabrane vesti

Jočić je na Apeninsko poluostrvo otišao leta 2019. godine uz obeštećenje od pola miliona, međutim u članu Serije A nije uspeo da se nametne i zasluži poverenje. U potrazi za minutima prethodnu jesen proveo je u Metalcu čiji je dres nosio na pet superligaških utakmica, a bez značajno veće minutaže bio je i tokom prolea kada je igrajući za italijnskog trećeligaša Pro Verćeli šansu dobio na četiri susreta.

Aktuelno leto bilo je povod da centralni vezista još jednom razmotri opcije, te je uz amin klupskih čelnika doneo odluku da se rastane sa Veronom i u redovima Voždovca pokuša da se vrati na željeni kolosek. Olakšavajuću okolnost za fudbalskog arhitektu predstavljaće činjenica da će u Zaplanjskoj ulici sarađivati sa Nikolom Puačom koji mu je bio učitelj i u omladincima Crvene zvezde.

Jočićev dolazak, mogao bi da nadomesti i deficit na pozicijama iza napadača nakon transfera Aleksandra Ćirkovića u Krila Sovjetov. Iako pomenuti igrači ne igraju na istoj poziciji povratnik na domaću scenu iz Italije bi u slučaju da se adaptira značajno doprineo u rotaciji.



tagovi

fk voždovacVeronaBogdan Jočić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara