Marko Verati (©Reuters)
Marko Verati (©Reuters)

Verati kada završi sa Svecima vratiće se u Peskaru

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 12:55

„Zaljubio sam se u PSŽ“, kaže Italijan

Kada je imao 19 godina Marko Verati je iz Peskare prešao u Pari Sen Žermen. Nije to bio put kojim se u Italiji obično išlo, pogotovo ne u to vreme, ali mladi vezista je dobio ponudu koju nije mogao da odbije.

Danas, devet godina kasnije, Verati je i dalje deo pariških Svetaca i nema nameru da ih napusti. A, jednom kada dođe vreme da se podvuče crta, zna gde će zaigrati na kraju karijere.

Izabrane vesti

„Imam još dosta vremena, ali znam da želim još dugo da ostanem u Parizu. A, jednom, pre nego što završim karijeru, vratiću se u Peskaru. Posle sjajnih godina u prelepom Parizu, vratiću se kući. Tamo je more, planine...“, rekao je Verati za Frans Info.

Kada je fudbal u pitanju, italijanski vezista kaže da je skoro sve svoje snove ostvario u Gradu svetlosti.

Imao sam priliku da igram sa i protiv velikih šampiona, da igram važne utakmice i to je baš ono što sam i želeo kada sam došao. Zaljubio sam se u PSŽ i zato sam uvek davao sve od sebe. Došao sam u ovaj klub kao dete, došao sam iz malog grada i našao sam – sve. Moja deca su rođena u Parizu. Kada imate tek nešto malo više od 18 godina, to su najbolje godine i proživeo sam ih ovde. Sve je neverovatno. Postao sam čovek i pronašao ljubav. Pa kada jednog dana odem, ostaće fantastične uspomene“.

Ipak, Veratijev bivši menadžer Donato di Kampli otkrio je da je italijanski fudbaler želeo u leto 2017. da pređe u Barselonu.

Kada me je Barsa pozvala pitao sam Marka šta da radim. Rekao mi je da pregovaram, a ujedno smo pričali i sa PSŽ-om oko produžetka ugovora. Pitao sam ga da li ostaje u Parizu ili ide u Španiju, da odluči, a on je odgovorio da želi novi izazov. Na kraju transfer se nije desio i od tada nismo imali kontakte sa Barselonom“, ispričao je Di Kampli. 


tagovi

PeskaraMarko VeratiPari Sen ŽermenFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara