Komentari na vest

Velodrom dodatan motiv TSC-u protiv Brage! Dinamu najteži rival, u LŠ neće PSV ili Rendžers

f

fd

pre oko 1 godinu

Ako sada srpski klubovi ove godine ne iskoriste priliku koja im se pruza onda nikad nece u fudbalu favoriti su samo na papiru...a drugo je ono sto se desava na terenu.,.sve se vrti tko je bolji igrac jedan na jedan
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Cuka i Tsc ce biti dobri ove godine u Evropi,ali za kladionicare koji budu igrali protiv njih🤣
s

sladjann

pre oko 1 godinu

Tsc.....nikad više u istoriji kluba nemogu da igraju ligu šampiona kvalifikacije!!!!znači igračima klubu jedina šansa u karijerama je da uopšte zaigraju u kvalifikacijama......samo splet okolnosti je to da su drugi na tabeli!!!!
M

Mardi

pre oko 1 godinu

Ako ponovo budu drugi igrace i sledece godine kvalifikacije
T

TSC i LS

pre oko 1 godinu

Zasto otpisujete TSC protiv Brage??? Celje je izbacilo Guimaraes, a TSC dobio Celje pre 20ak dana u gostima. Vitoria Guimaraes je cesto znala da dobija Bragu, pa cak i u gostima. Ako moze Celje da igra egal sa protugalskim timovima, moze i TSC, jeste Braga jaca i skuplja, ali nisu Real. Vise TSC treba da brine olako primljeni golovi, neprecizna dodavanja na sredini iz kojih rival lako pravi sanse. Za Ligu Evrope, ako ne odu u LS, dovesti tri pojacanja, minimum, ima jos vremena, jer u Ligi Evrope imate i Monako i Ajax i mnogo jakih timova.
P

Prost

pre oko 1 godinu

Steaua
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

olimpija moze do lige sampiona ,galatasaraj jedva dobio kilavi zalgiris
m

monteroo

pre oko 1 godinu

TSC protiv brage pa protiv marseja....mnogo je ljudi.... klub u kome igraju nasi igraci oterani sa raznih meridijana od danske do kazahstana,ovde uredno placeni za nase prilike dosta dobro....to je dovoljno za SLS sve ostalo je utopija.... Otprilike isto vazi i za cuku....
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tsc treba da uzme Hamidu Traorea iz Partizana i da im Zvezda da Sanoga i ako se Bahar odrekne Kange i on da dodje u Tsc.Mogao bi i Zemberi da okrene telefon i pozove Dusana Tadica koji je inace rodom iz Backe Topole da mu predlozi,skautira nekog igraca iz Holandije ili Turske pa da Tsc dovede nekog i odatle.To su recimo 4 pojacanja sa kojima bi Tsc izgledao mocno.Sportski pozdrav.
M

Marco B

pre oko 1 godinu

Sve je to lepo ali to se ne radi sad nego pre dva meseca je to trebalo da se uradi.
L

Lalo

pre oko 1 godinu

Sanogoa bi komotno mogli da dovedu jer je slobodan igrac. Sanogo bi svakoj ekipi u nasem prvenstvu dobro legao jer moze komotno da pokrije dve pozicije, zadnjeg veznog i stopera.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Polako, pitanje je hoce li Glasgow Rangers uopste proci Servette...
к

курии

pre oko 1 godinu

Можда ћете рећи да сам луд, али ТСЦ може до групе ЛШ !!!
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Nisi lud nego kontriras realnosti i zdravom razumu da bi sad ispao neka faca! TSC ne moze ovaj Partizan da dobije a kamoli Bragu ili Marsej!
N

Nema šanse

pre oko 1 godinu

Ako TSC uđe u LŠ ja ću da trčim par krugova na Slaviji go golcat!
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Tsk ne bi igrao u LS ni kada bi se svi ovi ostali klubovi sutra ugasili..
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Za sve koje interesuje pozicija Zvezde i koji su bolji timovi neka uđu na link https://www.fotcalc.com/10-year-ranking
C

Cccc

pre oko 1 godinu

Naš je najveći problem sto ako dobijemo na žrebu favorita skidamo odmah gaće a ako dobijemo papiroloski autsajdera odmah nam se digne ona stvar i mi smo prošli a u suštini u oba slučaja popušimo.Nikako da shvatimo da se može i favorit dobit a i od autsajdera izgubiti.
E

Esex

pre oko 1 godinu

Ima sansi tsc protiv brage...ja bi rekao negde 70 posto naspram 30 u korist portugalaca,naravno..pantovic i jovanovic mogu svima pobeci i dati prvi gol a posle je sve moguce..razocaran sam igrom stanica i nadam se da ce podici formu jer je potreban ovom timu
S

Salamander

pre oko 1 godinu

Dve utakmice protiv Brage kao nagrada za dosadašnji rad kluba, da se stekne iskustvo i vide šta ih čeka u LE jer bi Braga bila u prvom šeširu da igraju LE. Onda još 6 utakmica, priliv novca i dalji rast kluba. TSC nema pritisak, teško će da ponove rezultat iz prošle sezone, ali borba sa Čukom za treće mesto je sasvim u redu. Da vidimo kako će Čuka da izgleda, i ta dva kluba bi potencijalno mogli u narednim sezonama da donose po koji bod i igraju LK. Nemamo taj peti klub, Vojvodina jednostavno ne može, Radnički iz Niša takođe, ostali su na nivou statističke greške.
D

Deus Ex

pre oko 1 godinu

Poenta jeste da ojacamo klubove koji nisu Zvezda i Partizan, a koji bi bili konkurentniji u Evropi. Ali to ne moze da se desi zato sto BG blizanci pokupe sve od igraca od nazovi manjih klubova u ligi.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Tsc ne raste već stagnira. Prodali su Ratkova i nisu bili baš izdašni u prelaznom roku.
P

Popče

pre oko 1 godinu

Dajte Marsej da se igramooo
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Svim srcem navijam da Zvezda i TSC igraju grupnu fazu LS a Cukaricki grupnu fazu LE...
.

.....

pre oko 1 godinu

PSV i Rendžers su i prošle godine igrali u plej ofu.
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 godinu

Da je na klupi TSC-a neko sa filozofijom Bahara iskreno bi se nadao pozitivnom ishodu, ovako stvarno tesko...
S

Santoro

pre oko 1 godinu

Veliko je pitanje da li ce Dinamo i Kopenhagen proci trece kolo.
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Odlicna stvar bi bila da ispadne Dinamo jer Zvezda ima bolji koeficijent od Kopenhagena i zaradila bi milion i 300.000..
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Bolje koeficijente od Zvezde imaju i Dinamo i Kopenhagen i Galatasaraj, a u nešampione Braga, PSV i Marsej, od kojih iz puta nešampiona jedan sigurno otpada. Dakle, maksimalno 5 može ući (3+2) a minimum nula🙂 Svaki klub nosi 1.137 mil €, pa koji ispane donosi toliko Zvezdi prihod. Osim, nešampiona jer tu max ide 2,a od njih 3 jedan sigurno ne ulazi
d

drma

pre oko 1 godinu

Nije tačno.Gledaju se koeficijenti za sezonu 22/23 i ispred Zvezde su Dinamo, Rendžers, Braga i PSV. Jedan sigurno otpada ( Rendžers ili PSV), ostali se čekaju.
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Deka PG...nije tacno jer samo 4 tima imaju bolji koeficijent od Zvezde..PSV, Dinamo, Braga i Rendzers... Kopenhagen nema bolji a nema ni Marsej.. slobodno pogledaj Uefa club rang..
@

@Deka PG

pre oko 1 godinu

Marsej, Galatasaraj, Kopenhagen nemaju bolji koeficijent od Zvezde vec imaju Braga, Dinamo, PSV i Rendzers... Zvezda do dodatnih miliona samo ako Braga ili Dinamo ispadnu...jer PSV igra direktno sa Rendzesom i jedan tim sa boljim koeficijentom sigurno igra grupnu fazu LS
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Jedna je lista (ranking) za nagrade za takmičenja, a drugo klupski redosled. Volio bih da svi bolji od Zvezde ispanu, ali je tako. Imate to na dosta portala. Do sad ima prihod oko 22.5 mil €, jer je 5 gorih timova,
S

Srdjan M

pre oko 1 godinu

Jedno je koeficijent kluba za zreb za kvalifikacije, a drugo za rapodelu novca. Za ovu nagradu od po 1.3 miliona se gleda 10-ogodisnji klubski koeficijent. A tu su ispred Zvezde i Kopenhagen, Galatasaraj, Braga, Psv..
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Fiorentina je dala 4 gola Bragi na Kamenolomu. Ako Lazetic bude promenio taktiku tipa 4-4-2 ili 4-5-1 moze izvuci povoljan rezultat, samo da nestavlja Radina u igru. Bude li igrao sa 3 stopera i 2 ving beka kao protiv Zvezde, Partizana i Radnickog, i bude li stavljao Radina, gubi od 3 do 5 razlike.
L

Lazetic

pre oko 1 godinu

Vazi brt, poslusacu te. Posle te vodim na rucak.
M

Minetti1993

pre oko 1 godinu

Ne znam sto se otpisuje Pao, njima rkipa na okupu a Marsej napravljen tim letos. TSC moze sa Bragom.
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

U LS ulaze Makabi Haifa, Dinamo Z, Kopenhagen, Galatasaraj, PSV i Marsej..moje misljenje. Mogla bi Zvezda u grupu sa Makabiem.
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Nasa Zvezda tesko do dadatnih miliona...Dinamo ima lak zreb..
T

Tebi

pre oko 1 godinu

Je AEK, lak žreb. Slabo ti to pratiš.
N

Nele 007

pre oko 1 godinu

Podrska za TSC...samo hrabro..hocemo dve ekipe u LS
p

prti

pre oko 1 godinu

TSC - PAO za ulazak u LS :)
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Jedina šansa TSC-a protiv Brage je da u prvom meču odigraju vrhunsku bunkericu jer igrači Brage nisu u formi, da ne izgube sa više od 1 razlike, a onda da se nadaju da će pred revanš ceo tim Brage da dobije stomačni virus.
M

Mutommbo

pre oko 1 godinu

Glupost, skrivljen penal Brage ili crveni karton, onda je sve moguće.
T

Tito

pre oko 1 godinu

TSC - Olimpik Marsej bi bio lep dvomec,samo do njega na zalost nece doci.
l

lajala

pre oko 1 godinu

Mislis da prolazi Pao?
2

23123

pre oko 1 godinu

Dobija ih TSC lagano 3:0