Veljko Paunović (AFP)
Veljko Paunović (AFP)

Veljko Paunović blizu povratka u Meksiko

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 19:51

Želi ga jedan od tamošnjih najboljih klubova

Vodio je najpopularniji klub, a sada je spreman da otvorio poglavlje u jednom od najuspešnijih meksičkih klubova.

Nakon epizode u Čivasu iz Gvadalahare završene krajem prošle godine, Veljko Paunović je blizu klupe još jednog tamošnjeg velikana – Tigresa.

Izabrane vesti

Meksički mediji javljaju da su Tigresi i Paunović u završnoj fazi pregovora i da se konačno „da“ srpskog stručnjaka očekuje uskoro.

Paunović je u meksički fudbal stigao u oktobru 2022. godine i velikana Čivas (kluba sa najviše navijača u zemlji) koji je godinama bio u krizi. Iako nije osvojio titulu, beležio je dobre rezultate i doveo ih do finala državnog prvenstva. Prvog posle šest godina. Napustio je klub u decembru ali očigledno da je ostavio odličan utisak na tamošnju fudbalsku javnost i javio se Tigres.

Klub iz Montereja je jedan od najuspešnijih u zemlji poslednjih godina. Osvojio je titulu prošle godine, Ligu šampiona pre četiri godine i konstantno je u borbi za tofeje. Donedavno je ih je vodio Urugvajac Roberto Siboldi ali je klub odlučio da ne nastave saradju. Prva želja im je Paunović, ponudili su mu dobre uslove i veruju da će ih Srbin prihvatiti.

Prva zvezda Tigresa je već godinama francuski napadač Andre Pjer Žinjak, a ima tu još poznatih imena poput brazilskog defanzivca Samira, argentinskog golmana Nahuela Guzmana i nekolicine meksičkih reprezentativaca.


tagovi

TigresVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara