Veljko Nikolić bacio rukavicu u lice Ivaniću: Očekujem da više igram

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 17:47

„Čeka me u narednom periodu razgovor sa Dejanom Stankovićem“, rekao je mladi fudbaler

Godine prolaze, velika očekivanja klupskih struktura kada je u pitanju mladi vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić i dalje ostaju. Povreda prepotna izbacila ga je iz ritma tokom letošnjih priprema, a mladi kreativac, rođen 1999. godine, sada ima novu šansu da sae izbori za značajniju minutažu.

 Posebno što je tokom januara Crvena zvezda prodala Marka Marina, uz izgovor da će više minuta dobiti Veljko Nikolić. Bez obzira na to što je tu i Mirko Ivanić.
„Treći put sam ovde na Pafosu. Srećan sam što sam sa prvim timom, naravno. Znači mi što klub računa na mene, a ja ću se potruditi da dam svoj maksimum. Verujem u sebe i nadam se da ću do kraja sezone odigrati više utakmica. Na meni je da pružim i pokažem sve šta umem, a na stručnom štabu je da odluči da li i koliku šansu zaslužujem. Ambijent je odličan ovde na Kipru, teren je fenomenalan, stvarno imamo odlične uslove da se dobro pripremimo za izazove koje nas očekuju“,
naglasio je Nikolić.

Izabrane vesti

Momak iz Padinske skele veruje da će napredovati uz Dejana Stankovića.
Za sada sam prezadovoljan. Iako radimo tek dva dana, zaključio sam da se uglavnom baziramo na fizičkoj spremi i verujem da ćemo nastavak sezone dočekati maksimalno spremni. Drago mi je što sarađujem sa takvim čovekom i fudbalerom kao što je Stanković, jer od njega mogu dosta toga da naučim. Nismo do sada pričali ništa konkretno, ali je rekao da ćemo imati razgovor u narednom periodu“, dodao je mladi vezista.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara