Komentari na vest

Veljka Ilića pratili Fajenord i Đenova, ali je TSC uradio veliki posao

С

Сале2323

pre 19 dana

Дечко је реално рупа. Медији плаћени га уздижу, али ако се прате пажљиво утакмице на којома брани, то је три добре, једна лоша, а у зависности од противника. Линијаш и као такав има неку класу, то да, али на излетањима очај, живи очај. Зато се и држи углавном линије, па ретко излази из петерца. Не кажем да се не може побољшати и вероватно ће, али за сада ни приближно тог нивоа, каквим се представља.
m

milo123

pre 19 dana

Golmani su čudne zverke. Realno ,mlad je i za očekivati je da bude sve bolji i bolji, ali nikad se ne zna. Setimo se onog nesretnika iz Liverpula kome je jedan kiks maltene označio početak kraja karijere. Za sada je dobar a i naravno TSC radi odličan posao. Opet će ih mnogi prozivati kao i čuku (klasičan srpski nerealizam) ali oni su na svim poljima svakim danom sve bolji.
D

Dejani

pre 20 dana

Samo neka ga prodaju. Po meni je loš, ali za njegovu poziciju su te godine u seniorskom fudbalu kao kada ubaciš u spic nekoga od 14 godina. Pokazao se u Evropi, mogu sa parama od njegove prodaje da reinvestiraju za još 2 kvalitetna igrača i da im ostane kusur.
A

Azavedo

pre 20 dana

Vidi se decko da si operisan od fudbala i da si od onih botova koji pojma nemaju ali bitno je da ostave komentar. Ovo je odlicno odradjeno od strane TSC. Odigrace on i sl sezonu top i prodace ga za 4-5 miliona. To je vec ozbiljna cifra za golmana sa nasih livada. Jedini klub gde nema toksicnog otpada i gde se sve radi planski. Da zadrze bitne igrace iz ove sezone i dovedu jos 2 ili tri nova fudbalera koji bi mogli da naprave razliku, pre svega nekog pismenog pleja, zadnjeg veznog i eventualno odbranu da pojacaju i mocice makar u LK da se nadaju nekim bodovima.
B

BokiUSA

pre 19 dana

Pazi komentar. Nema toksicnog odpada ali ceo klub cine igraci ponikli u Zvezdi ili su dosli iz nje. Dok su bili kod nas nista vredeli nisu. Sad iznenada odlican posao I vec iduce sezone decka prodaju za 4-5 mil. Nije nego. A na vest o Glazeru (on ne vredi , kakav on itd...) znaci nigde mozak sa mozgom...a decku zelim sve naj da ne bude zabune.
?

??

pre 19 dana

A i ti se puno razumes cim pises ovo "pismenog". Odma sam tu prestao da citam. Jedna od reci koje mi se gade ovde na komentarima
B

Burek

pre 20 dana

Odličan klub za naše uslove
v

veljko9

pre 20 dana

najbolja stvar koja se desila nasem fudbalu zadnjih mnogo godina.. bez obzira sto ga finansiraju Madjari u klubu igraju sve Srbi i to dosta mladjih, utakmice prelepe za gledanje, stadion odlican..