Veliki povratak na Čair: Nikola Drinčić trener Radničkog

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.06.24. | 13:49

Kapiten iz vicešampionske sezone Nišlija, posle uspešnog trenerskog posla u Zemunu debitovaće na superligaškoj sceni

Joksimović je otišao, a stiže – Nikola Drinčić. Nekadašnji kapiten Radničkog, koji, iako je na Čairu proveo samo tu jednu, vicešampionsku sezonu, spada među voljenije fudbalere među navijačima Reala sa Nišave u novijoj istoriji kluba, biće novi strateg Nišlija, potvrđeno je Mozzart Sportu u rukovodstvu Radničkog.

Drinčić je u prethodnoj sezoni, iako je nije završio na klupi Zemuna, najzaslužniji za plasman ekipe iz Gornje Varoši u Prvu ligu, pošto ju je napustio u momentu kada je zauzimala prvo mesto u Srpskoj ligi Beograd. Taj uspeh očito je privukao upravu Radničkog da mu ukaže poverenje da ovog leta debituje na superligaškoj sceni.

Izabrane vesti

To, ali i utisak koji je na Čairu ostavio kao igrač, kada je u svakom smislu bio lider ekipe koja je u sezoni 2018/19, pod trenerskom komandom Nenada Lalatovića, osvojila zvanje vicešampiona Srbije. Iza popularnog Drine je lepa fudbalska karijera, čiji je važan deo proveo kao bombarder Partizana. Igrao je i za Gacijantep, Krasnodar, Rad, Čukarički, Vojvodinu, a preko 30 mečeva i za reprezentaciju Crne Gore.

Rukovodstvo Radničkog, kako saznaje Mozzart Sport, planira da u klub vrati još jedno dobro poznato ime na Čairu. Saša Mrkić, nekadašnji fudbaler i u više navrata trener Nišlija, prvi je pik za novog rukovodioca omladinske škole, a njegovim kooptiranjem u stručni štab bili bi prevaziđeni i eventualni administrativni problemi Drinčićevog angažmana kao šefa prvog tima.


tagovi

Nikola Drinčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara