Alehandro Garnačo (Reuters)
Alehandro Garnačo (Reuters)

Veliki posao Mančester Junajteda

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 15:23

Talentovani Argentinac potpisao do 2028. godine

Pao je prvi bitan potpis na Old Trafordu u 2023. godini.

Jedan od najvećih projekata kluba, argentinski ofanzivac Alehandro Garnačo je produžio ugovor sa Crvenim đavolima do 2028. godine. Prethodni ugovor mu je isticao u junu 2024. godine i Mančester Junajted je bio u opasnosti da ga izgubi ovog leta za male pare ili narednog za džabe.

Izabrane vesti

Ostrvski mediji nagađaju da će Garnačo po novom ugovoru zarađivati oko 3.000.000 evra bruto po sezoni dok je do sada imao 10 puta manju platu. 

Garnačo je Argentinac rođen u Madridu koji je kao 16-godišnjak došao u Mančester iz Atletika i od tada važi za jednog od najvećih talenata u klubu. Za prvi tim je debitovao pre godinu dana i od tada ima sve ozbiljniju ulogu kod Erika Ten Haga. Dobio je čak i debitantski poziv u reprezentaciju Argentine ali zbog povrede nije mogao da se odazove. 

Poslednjih nedelja ga nema na terenu zbog povrede ali se očekuje da zaigra u finišu sezone. Koliko Junajted ima ozbiljne planove sa njim govori i vest da su mu je klub zabranio učešće na Mundijalitu koji se narednog leta igra u Argentini i zbog kojeg je domaća selekcija želela da sastavi najjači mogući tim i sa igračima iz Evrope.


tagovi

Alehandro Garnačo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara