Komentari na vest

Veliki planovi Aston Vile za Ligu šampiona: Prva meta Čelsijevo dete

S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Imam neki osećaj da će Aston Vila krenuti po svog kapitena Jacka Grealisha, ako ne ove onda naredne sezone.
F

Fer1

pre oko 1 mesec

Zanimljiv transfer bi bio, za njega svakako dobar. Ni sa Vilom ni sa Čelsijem nemoguće je stići nivo Sitija, pa i Arsenala, a da ne prodje mnogo godina. Sa Vilom će barem igrati LŠ, a sa Čelsijem je i to upitno barem u naredne 2-3 godine.
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Aj suti vise, kakav nivo Arsenala, popeli ste se na glavu svakom normalnom covjeku, nista niste osvojili, a tupite o nekom jakom timu. Čelzi je institucija za vas druže, 4 evropske titule i jedna svjetska u zadnjih 12 godina!
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Galager je odigrao sezonu tako da vrijedi minimalno 60 miliona, ako ga budu u Englesku prodavali...
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Ranije vam je stranica bila pregledna i lako se dolazili do određenih vesti.Ali što da bude nešto dobro kada može da se usere!Pa sad kad hoću da pročitam neku vest vezano za fudbal i italijansku ligu treba da je teažim preko avaksa!Vratite stranicu kakva je ranije bila.Što se Aston Vile tiče super je da se jedan takav klub vratio tamo gde pripada!
T

THFC 1882

pre oko 1 mesec

Po onome što Englezi pišu, dečko traži 150,000£ sedmično, što je 3 x više od trenutne plate. Villa, navodno, mora prodati nekoga da bi ga doveli radi PSR-a, a Postecoglou ga veoma cijeni i Tottenham je spreman poslati ponudu čim se tržište otvori, jer nemaju taj problem. S jedne strane, Villa ima prednost jer mu mogu ponuditi LŠ isuće sezone, a s druge, da li je spreman otići iz Londona u Birmingham? Jedno je sigurno, Chelsea ga prodaje, takoðe radi PSR-a. Ova priča sa Spursima se vuče još od prošlog ljeta.
8

8

pre oko 1 mesec

Eto koliko dogar trener zbaci
N

Nikos1988

pre oko 1 mesec

Zahvalan igrac, nije klasa za najvece klubove, ali odlican za neku ekipu kao sto je Vila gde postoji sistem. Setimo se samo u Palasu kako je igrao.
R

RealNo1

pre oko 1 mesec

На коју фору се клубови отимају за овог просјечног играча?

The KING sa Sportske

pre oko 1 mesec

Neverovatno decko je glavni igrac Celzija uz Palmera, ovi u klubu zele jednostavno da ga oteraju…
S

Soy argentino

pre oko 1 mesec

Ako Galagera prodaju oni onda definitivno nisu normalni.