Komentari na vest

Velike nule Tekstilca i Napretka na blatištu u Palanci

O

OVO NISU ISTINE

pre oko 1 sat

Tekstilac. Ovo se ne događa. Ovaj klub ne postoji. I dalje ne verujem da stvarno postoje u Super ligi Lučani, IMT, Čukarički, Bačka Topola, neki Železničar i Ub.
m

madmix

pre oko 2 sata

sramota dozvoliti da se ovde igra,velika sramota za ligu,ma mora teren biti uslov za super ligu,mora!
S

Saša_PFC

pre oko 1 sat

Gledao sam utakmicu i vec pre pocetka bio sam iznenadjen da ce se na ovom terenu odigrati premijerligaska utakmica.Ocigledno je da FSS neradi svoj posao valjano pa smo videli danas mucenje igraca na jednoj obicnoj njivi.Kada je sada ovakav teren sta ce biti sa njim kada padne prvi sneg ili sada vec u jesen kada krenu svakodnevne kise.Sramotno je i mislim da osim u Makedoniji nepostoje ovakve njive za igranje fudbala sto je apsolutno suludo i ovo je jedan dokaz kako netreba da radi FSS.
N

Neverica

pre oko 2 sata

Ocajna utakimca, zavrsila se 0-0 i paj sad, imaju igraca utakmice. Ovoga nema u Cadu, Ugandi itd...Pa ovo je sou.
2

2x11=Mona

pre oko 2 sata

Znaci koliko sutra ugasiti fudbal u Srbiji. Oranica. Pa kako izgledaju tereni u srpskim i zonskim ligama? Pa Backa je do pre neku godinu igrala Super ligu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 sata

Realno ovo je kiks Tekstilca mora Napredak iz Krusevca da se pobedi mozda da Napredak iz Aleksinca se ubaci u ligu kao i Ozren iz Sokobanje da igraju protiv Tekstilca,Radnickog iz Nisa,Radnickog iz Kragujevca,Tsca iz Backe Topole,Vojvodine,Novog Pazara,Cukarickog,Mladosti iz Lucana,Cukarickog,Ofk Beograda,Partizana,Crvene Zvezde.Malo je duza recenica zbog nabrajanja klubova izvinjavam se da neko ne misli da sam zaboravio da stavim tacku.Sportski pozdrav.
C

CarapaXXL

pre oko 2 sata

Napredak sada i napredak pre 6 meseci, nebo i zemlja. Sta se desi sa ekipom da toliko drugacije i losije igra za tako mali vremenski period...
T

Tatinho

pre oko 2 sata

Stevanovicu odlazi!! Igras najgori fudbal pravis kombinacije igraju ti sve isti i izmene iste. Ovamo si kao dobar covek i sve je odlicno