Mesarović i Miletić (©Starsport)
Mesarović i Miletić (©Starsport)

Velika rekonstrukcija Pazaraca: Stigli Miletić i Mesarović, još se ne zna šta će biti sa Sejdubom Sumom

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 12:56

Uskoro se očekuju i dolasci golmana i veziste

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Suočeni sa brojnim odlascima, Pazarci polako popunjavaju redove, ali nas je vreme naučilo da ono najbolje obično ostave za kraj. U toku je rekonstrukcija odbrane i manevra, pa su levi bek Nemanja Miletić i vezni igrač Aleksandar Mesarović šesto i sedmo pojačanje Novog Pazara u aktuelnom transfer periodu. Po slovu ugovora, obojica će na Gradskom stadionu provesti godinu dana.

Izabrane vesti

Miletić (31) je došao iz Javora, ali je zvezdane trenutke doživeo tokom tri sezone u Partizanu, s kojim ima duplu krunu 2016/17 i trofeje u Kupu Srbije 2017/18 i 2018/19. Nekadašnji omladinac Crvene zvezde igrao je još za rusku Ufu, kiparski Olimpijakos iz Nikozije, Koronu Kjelce u Poljskoj, šabačku Mačvu, Radnički Stobeks iz Klupaca i beogradski Sopot.

Mesarović (25) je donedavo nosio dres niškog Radničkog, pa su njegovi kvaliteti dobro poznati novom treneru Plavih Nikoli Trajkoviću. Prethodno je nastupao za IMT, novosadski Kabel, Napredak i Vojvodinu.   

Bacivši pogled na letnju pijacu i trenutni kadar trenera Plavih Nikole Trajkovića, novajlije Ognjen Bjeličić, Darko Isailović i Miletić u poslednjoj liniji pokušaće da nadomeste odlaske Emira Azemovića, Omara Fajeda, Ebenezera Anana, Rafaela Flora i Luke Čermelja (skoro da nije ni igrao), dok bi umesto Abdulaja Sisea, Miljana Momčilovića i Đihoa Đoa radna snaga u vezi mogli da postanu Darko Stojanović i Semir Alić po isteku pozajmice užičkoj Slobodi. Nešto ofanzivniji Mesarović, Viktor Živojinović, Rodni Antvi i takođe povratnik sa kaljenja kraj Đetinje Kurt Ejbrahams (trenutno se leči u Belgiji, priključiće se naredne sedmice) probaće da barem iskopiraju Mihajla Petkovića, Nikolu Karaklajića, Nikolu Srećkovića i Filipa Kneževića.

U sportskom sektoru Pazaraca najavljuju nastavak pregovora o produžetku saradnje sa Sejdubom Sumom, ali i skori dolazak golmana projektovanog da zameni Nikolu Mirkovića, odnosno još jednog štopera.



tagovi

Aleksandar MesarovićNemanja MiletićFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara