Komentari na vest

Velika pobeda Lajpciga, PSŽ popustio zarad višeg cilja

Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Prodace Olma, uzece oko 60m, napunice kasu, dovesce novog igraca za oko 25-30m da igra krilo ili ofanzivnog veznog, sledece sezone ce prodati Šeška i nastaviti dalje da prave novac.
F

Fejkir

pre oko 2 meseca

Jako promisljeno od strane simmonsa, momak misli da nije spreman da uzme teret psza na sebe i odlucio se jos razvijati. Ako glava tako ostane bit ce igracina.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Upravo, oni ce ove sezone traziti ko ce da upadne u Mvapeove kolacke. I sve ce se gledati kroz prizmu njegovih brojki. Tako da doosta bolje ovamo se jos badogradi, prodje tranzicija u PSG i onda lagano.
K

Kawliga

pre oko 2 meseca

Mislim za Xavija i PSG je to ok priča. Al šta tu dobija Lapcig ? Ima kvalitetnog igrača kojeg razigrava,diže mu cjenu a sam nikakve koristi od toga nema..
M

Mister M

pre oko 2 meseca

Lapcig nema nista, Lajpcig ce profitirati od igraca koji ce u sezoni imati 15+ golova i 15+ asistencija. Vise bodova, bolji plasman u Bundes ligi i Evropi.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Jeste da nije njihov, al recimo oni su ovim potpisom prakticno obezbedili ligu sampiona i za onu tamo sezonu, sigurno ce biti medju 3 u nemackoj. Dalje, bice konkurentni, odnosno jako nezgodan protivnik svima u svakom takmicenju. Dalje, uz njega ce i ostali igraci biti bolji, samim tim i njihova cena skace. Pitanje je dal bi sve tako bilo bez njega jer je mali vec sad igracina, a bice jos bolji
@

@Kawliga

pre oko 2 meseca

Jeste, nikakve koristi nema. Pošto je jedina poenta igranja fudbala da prodaš igrača i što više zaradiš. A to što taj igrač može da ti pomogne da osvojiš trofeje, ili ako već nisi u konkurenciji za trofeje, onda da ostvariš što bolji rezultat, koga briga za to. Fudbal se igra samo da zaradiš lovu od prodaje igrača.