Komentari na vest

Večiti derbi u ponedeljak!

m

matoriekspert

pre 8 dana

Nije sudija mogao da se oslobodi vikend dežurstva u zatvoru. A što se uopšte igra prvenstvo? Zvezdasrbija ima LŠ, pa kad se to završi, organizujte par nameštaljki i dajte im titulu
M

Misasbc

pre 9 dana

ZVEZDAAA ooooooo
Ž

ŽVALASTAN

pre 9 dana

I da NE sudi najbolji srpski sudija jer ne odgovara Zvezdi?
1

12345ss

pre 9 dana

12345ss Boze dragi ovim navijačima JSD sve smeta i sve je neka zavera protiv njih. Vi ste stvarno otišli putem sa kojeg vam povratka nema. Zao mi je sto je tako jer sam nekada voleo da idem na derbi jer je to bio praznik fudbala. Ovo sad sve neke narikace i kukumavčenje. Kakve veze ima kad se igra. Bitno je da se igra.
R

Rule55

pre 9 dana

Bitno da se igra, pa sto se nije igrao prosli put derbi na JNA kada se kukalo i narikalo na sudiju Jovanovića i 2 meseca se odlagao derbi,i opet pored toga Partizan pobedio pijane milionere, ajde bre bezi ti ides da gledas derbi a lupetas gluposti kuckajući u sobi..
T

Tln

pre 9 dana

Sta ces brate...stari ljudi bi rekli: "rdzavu ku.cu i dlake smetaju"...
P

Pantergorcilo

pre 9 dana

Tu se partizan nista nepita,pitajte doktora terzu.
N

Nenad1246

pre 9 dana

Dokle više taj narativ i izjednačavanje jednog svetskog i evropskog šampiona sa klubom koji nije najveći ni na svom brdu? Dosta više utakmica ko utakmica da bi bio derbi moraju da ga igraju dva kluba slične veličine.
k

kondor007

pre 9 dana

(N) enad 1246 , koja si ti sirotinja u mozak , ako si mlad potrazi ustanovu za svoj slucaj , mozda za tebi ima jos nade . Pozuri da ne zakasnis , ako zakasnis nema ti vise leka . Uzivaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G

Glupost

pre 9 dana

Kakve gluposti.Cela Evropa igra fudbal i ne odlazu utakmice prvenstva(a lige su mnogo mnogo jace od nase).Zalosno,da igraju za svetskog prvaka prvenstva be bi ni bilo.
z

zauzeto ime

pre 10 dana

znaci umesto u nedelju da ne dodjemo na stadion, necemo doci u ponedeljak? nisam siguran da li mi to odgovara, koju smenu ne radim, da li se necu moci menjati :P
I

Igor Tarot

pre 10 dana

Razbice im Benfika snove na sred Marakane pa ce smoreni da nam dodju na noge da ih i mi razbijemo ...Okrece se sve u par utakmica
N

Nenad1246

pre 9 dana

Pa dobro imate i taj štit do proleća,a i obećali su Šamroju.
M

Mauro Tasoti

pre 10 dana

Derbi ako nije u Subotu ili Nedelju,nije derbi.
D

Djape45||

pre 10 dana

Pa naravno da će oni pomeriti derbi kad im ionako neće biti navijača. Bolje da se brukaju u ponedeljak nego za vikend.
z

zauzeto ime

pre 10 dana

brate jesi ti uopste citao tekst, da li znas zasto se pomera i ko je trazio? pa nama (partizanu) je totalno svejedno, i ovako nemamo publike kuci, i ovako smo losi, izgubili bi koji god dan da igramo ........ ne vidim cilj tvog komentara, sem da si napisao nesto tek da bi napisao nesto
D

Djape45||

pre 10 dana

Mogli ste da odbijete to je čitava poenta. Ali niste iz gore navedenih razloga. Eto poente, nije teško skontati.
M

Mile12

pre 10 dana

1. I 6. tim u Ligi i nije baš neki derbi, mada do sledećeg to može da bude i još drastičnije!?
k

kondor007

pre 9 dana

Mile 12 , poji mile volove na reci , rekom ide krava i poji mile dupe vodom .
l

lion zion

pre 10 dana

tim za partizan-glazer seol lekovic drkusic rodic dalsio kanga prucev katai jovanovic serif
h

hssh

pre 10 dana

Derbi?Sa kim?
k

kondor007

pre 9 dana

Shhs bice ostar derbi sa mojom rumpom i dvojim disnim organom , dobro se pripremi ,
G

Goran kos

pre 10 dana

Nadam se da ce nam Terzic dozvoliti da igramo na stadionu Partizana, mada ko zna mozda i odluci da se igra na marakani jer su njegovi igraci navikli na taj teren.
G

Goust

pre 10 dana

Za Napredak se nisi potresao?
D

DDF

pre 10 dana

Prosla dva jesenja derbija u Humskoj se igrali sredom,sada ponedeljak,ovoj upravi nikada ne treba zaboraviti poltronstvo koju su dozvolili na potpuno urusavanje FK Partizana
k

kondor007

pre 9 dana

DDF , nece se zaboraviti , oni ce uskoro na robiju , robija ce sve dok ne vrate evre koje su ukrali od FKP . Ni oskar ih nece moci spasiti i njemu gori pod nogama .
m

makiš ada

pre 10 dana

a jel se igra u Pančevu
R

Raša P

pre 10 dana

To sada apsulutno nema veze. Baš svejedno. 0:4 i na JNA i u Pančevu
f

fenomeno

pre 10 dana

Ma nema veze kad se igra. Važno je da protekne sve u najboljem redu. Neka pobedi bolji. Biće dobar derbi. Obe ekipe su odlične, odlučivaće nijanse
N

Nijansa

pre 10 dana

Ne sprdaj sa sa nemocnima, haha, nijanse. I zvezda se zeza i zakera. A mogla je tim koji ne igra protiv BENFIKE, drugi,treci da im suprostavi i da ih uneredi. Ali jedino sto mogu vec sada da garantujem i kladim,bice Sizoje shou i kolektivno kukanje posle tekme i drvlje i kamenje na sve pocev od redara,sudija do svekolikog srpstva. Zagorci su to..
@

@нијанса

pre 10 dana

Знате термин,сад још да добијете инструкције шта сме да се пева и наравно коме да се пева...ипак сте ви опозициона мангупарија кроз историју која не сече торту под северном трибином и која не слави рођендане са једним човеком😉
R

Ris

pre 10 dana

Kod Partizana nema vise ni one"pamti pa vrati"! Mi smo mogli igrati 3 utakmice u 6 dana. Cetvrtak Evropa, nedelja liga, sreda derbi. Nisu iz cz hteli pristati da se igra u cetvrtak.
Х

Х Х

pre 10 dana

Сви који кажу да је овакав случај био кад је игран 166 дерби, лажу! 166 дерби је игран 27.2.2022, а Партизан - Шериф је играмо 23.2.2022. Дакле 4 дана размака, као и сада, дерби је тад одигран у недељу, добро се сећам, јер сам ујутру био на Литургији. Објавите коментар, нема потребе за цензуром истине!
П

Пакс

pre 10 dana

Није Шериф него Спарта Праг, Шериф је био сезону касније.
g

gost2345890234

pre 10 dana

Derbi je bio u nedelju Partizan je igrao u cetvrtak, igrali smo ligu konferencije sa spartom prag...
@

@gost

pre 9 dana

UEFIN propis nalaže da može da se igra najranije 72 sata posle. Tako da teoretski može da se igra u nedelju ali da početak bude nakon 23,00. U praksi je to ipak malo teže
R

Raša P

pre 10 dana

Šta grobare briga kada se igra, oni ne idu na JNA. Da se igra u Nedelju onda bi kao išli a pošto se igra u Ponedeljak onda naće da idu.
N

Ne_

pre 10 dana

Radi se ovde o Grobarima, nego o poltronskoj upravi Partizana kaja je izasla u susret, a kada ta ista uprava trazila da se pomeri 168 derbi za jedan dan, ovi iz Zvezde ih glat odbili.
R

Raša P

pre 10 dana

@ Ne Ne odlučuje uprava Partizana apsulutno ništa! Pravilnik naš i međunarodni kaže da između 2 utakmice MORA da prođu 72.sata.Pravilnik izglasan na izričit zahtev igrača što je i razumljivo.
D

Djape45||

pre 10 dana

Nisu oni odložili zbog Zvezde, nego zbog svog dupeta, da bude i što manje simpatizera i da im se manje skandira.
@

@Raša P

pre 10 dana

Pravilnik kaze da se nova pravila ne mogu usvajate 7 dana pred novu sezonu.
0

0:4

pre 10 dana

Zvezda igra lep fudbal. Ubedljivo će da pobedi Zvezda.
T

Tako to biva

pre 10 dana

Kad je Zvezdina uprava u Partizanu.
G

Gundjalo

pre 10 dana

Ovi nazovi navijaci Partizana ne znaju ni pravila a stalno neko kukanje. Njima je najvaznije da pljuju Zvezdu i kao lakse im. Strucnjaci, mnogo slusate te vase podcaste koji vas zatupljuju. Kada su Partizan a i Vojvodina trazili da odloze mec sa Zvezdom, Zvezda je imala prava da ih odbije jer je i ona igrala Evropu. A sada se cini Zvezdi jer Partizan ne igra Evropu. Drugo, kada je Vojvodina trazila odlaganje sa Zvezdom,Zvezda je bila direktni ucesnik lige sampiona i nije htela da pristane na pomeranje meca jer zasto nabijala taj mec u raspored kada joa krene liga sampiona. Tako da, nemojte biti toliko tupavi
B

Baby dont hurt me

pre 10 dana

Igrala je Evropu, ali za 2 meseca (Vojvodina) i 10,15 dana (Partizan). Ne budi gremlin, prvo proveri pre nego sto napises glupost.
E

Em

pre 10 dana

Si tupav em lazes kao i svaki put trazio je Partizan za 168 derbi, i Zvezda nije htela da odlozi da bi Partizan imao maje vremena da se pripremi za derbi, za Vojvodinu znam da je igrala sa rezervistima kao znak protesta sto im se nije izaslio u susret.
K

Kako

pre 10 dana

Da znamo pravilo kada pravilo kod vas ne postoji, 2 meseca odlozete derbi, menjate sudiju, usvajate 7 dana pred novi sampionat nova pravila, saljete na pozajmici u OFK po 5 igraca, a moze najvise 3,i kako da znamo kad pravila i ne postoje.
G

Gundjalo

pre 10 dana

Pa imala je Zvezda za dva meseca ls pa nije htela da odlozi mec i nabije ga tada kada joj pocnu evropske utakmice. Nemate pojma
P

Pixy

pre 10 dana

Benfika četvrtak, derbi u ponedeljak...a mi koji radimo i živimo van BG?!
P

PA AKO VOLIS

pre 10 dana

ZVEZDU onda uzmes slobodno, ako ne onda TV. I ovako ce biti mala poseta, jer ko ce uzimati 2 dana slobodno zarad utakmice!
M

Mixaaaaa

pre 10 dana

Ovde nema nikakvih protivpravnih radnji,svali tim po statutu FSS-a pravo da odlozi svoj mec u domacoj ligi ako ne prolazi 72 sata od predhodnog evropskog meca a pritom protivnik nema obaveza u Evropi..Pa tako pre nego sto pocnu narikace da kukaju kako Zvezda ima protekcije itd.neka procitaju statt FSS i nek kukaju svojima sto su za 3 nedelje ispali iz tri razlicita takmicenja..Tako da,sve je po statutu,informisite se ako vec ne znate dragi Grobari..
J

Jes

pre 10 dana

Sad da se cita statut jel da, a kada isti taj statut treba da se cita da ne moze 7 dana pre pocetka prvenstva da se usvaju nova pravila za bonus od 2 igraca, onda puj pike ne vazi, nego pricate kako vam se moze.
J

Jsjsjsjs

pre 10 dana

“Jes”uradite nesto za srpski fudbal,pobedite nekog u Evropi,bilo koga,pa ce te se i pitati nesto…
Ј

Јосиф

pre 10 dana

Звездаш сам,али мислим да звезда претерује са овим захтевим о одлагању и померању годинама уназад .Имамо 35 играча,а докажеш и помераш утакмице против слабијих тимова.И што ако у среду играмо против Бенфика? Зар неможемо у недељу против вечитог ривала? Ајде молим вас!
L

Loli

pre 10 dana

U cetvrtak igramo protiv Benfike..
d

dajgol

pre 10 dana

Nije sreda, nego cetvrtak. Da se igra u utorak ili sredu, bio bih protiv odlaganja, ovako mi je skroz u redu. Igramo protiv Benfike, tima koji mozemo da dobijemo na Marakani, istrosicemo se dosta i tesko je da se za 3 dana spremis i igras derbi.
d

dragan r

pre 10 dana

Prvo, protiv Benfike se igra u četvrtak a drugo, zašto vređaš Partizan unapred rečima da je slabiji od Zvezde. To nije tačno, dok se ( i ako se) na terenu ne dokaže drugačije.
r

rsczz

pre 10 dana

Zvezda kao jedina koja vec par godina drzi ovu ligu u Evropi zasluzuje da igra kada ona zeli i zasluzuje crveni tepih na svakom gostovanju da joj se prostre, kada ostali budu iskoristili te Zvezdine poklone na pravi nacin imaju za pravo da kazu nesto protiv a do tada ima da cutite i slusate gazdu koji vas drzi u zivotu!
B

Bgf

pre 10 dana

Zaslužuje da joj se oduzme zadnjih 7 titula zbog mahinacija na svim poljima
K

Koji

pre 10 dana

Šupci ovi iz uprave Partizana kada je trazeno da se 168 derbi promeni za jedan dan zbog ucesca Partizan u Evropi tada ih je glatko odbila Zvezda, a sad prihvatili kada Zvezda trazi, kakvi su to šupci i poltroni.
P

Penzioner

pre 10 dana

Zvezda moze da odlozi, njena velicina joj to dozvoljavaju. Čuj Partizan prihvatio nego sta ce. Ko vam je doneo 9 miliona € odnosno 24 za uspehe u poslednjih 10 godina. Da spremite crveni tepih, poklone...
@

@Penzioner

pre 10 dana

Jedi taj grašak i ćuti leba ti.
g

gunđalo

pre 10 dana

"penzioner...ko je vama donosio novac od 2003-2017 ? i to duplo više jer ste bojktovali evro utakmice
L

Limp

pre 10 dana

Nerealno da nasi ne mogu da pobede na pasnjaku 8 godina…
k

kondor007

pre 9 dana

Limp , kada bi znao ti bi sutio ,nekada ste i vi igrali na tome pasnjaku kako ga ti danas zoves i mnogi degenerici , dok vam cela Juga nije napravila Marakanu .medvede nedokazani .
о

одложите за Март,

pre 10 dana

ипак звездин ростер од 125 играча трпи велики напор,а и познато је да викендом навијачи Звезде гледају "Јутро са Јованом",а Понедељком "Ћирилицу"....
S

Sale Kg

pre 10 dana

Nemoj preskakati šine, neće te udariti struja ne boj se!
3

383920220

pre 10 dana

Слугерајска управа ФК Партизана ради све што јој се каже да би угодила државној мезимици, такође у понедељак ће бити мање гледалаца, да се не би нарушило крхо душевно здравље и сексуално опредељење председника државе...
P

Penzioner

pre 10 dana

Da se nebi ugrozilo krhko stanje objekta hrama fudbala. Zbog bezbednosti grobara maksimalno 30000 sve preko preti tribinama...
?

???

pre 10 dana

Koji vikend? Koji datum? Kad je uopste trebalo da se igra i kad ce da se igra? Ponedeljak ima na pretek... :-)
K

Komentator

pre 10 dana

Misli se na 23. septembar. Uostalom, da se igra predstojećeg, pola tima sa obe strane bi bilo odsutno
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 10 dana

Ajdemo sad', komentari komsija, u fazonu:" Eto, Zvezdi se izlazi u susret, da se pomeri derbi" .... Pa naravno da ce se izaci u susret kad se Ligi Sampiona igra 2 dana bred derbi... Sta je sporno?!.... I vi, postovani komsije, da ste izborili plasman makar u Ligi Konferencije, trazili bi ste odlaganje derbija.... Nista sporno.... Srdacan sportski pozdrav...
J

JerryMouse

pre 10 dana

pre 2,3 godine identicna situacija, s tim sto crvena zvezda tada nije ucinila Partizanu..
K

Komentator

pre 10 dana

A već su pomerili DVA meča u avgustu i nama posle nešto kažu
H

Hihi

pre 10 dana

Partizan kad je igrao ligu konferencije, zvezda mu nije tela izaci u susret za ponedeljak nego nedelja terza je tad rekao da je to normalno, stvarno ova uprava partizana bas nema kicmu nimalo i ovaj stanoje napaceni i treba da vas pljunu gde god stignu
H

Hermano7

pre 10 dana

Gde si video te komentare?
g

godthg

pre 9 dana

pa sta ima da se pomeraju urakmice, svuda u evropskom fudbalu ekipe su navikle na dve utakmice nedeljno, jedino se kod nas nesto odlaze stalno, a pritom zvezda ima 30 igraca
Č

ČIPULJIĆI SVUDA OKO NAS

pre 10 dana

Nije strašno, ispuniće stadion naši Bosančerosi i u ponedeljak, šta im teško do dođu i vrate se istog dana kući u Novi Sad.
G

GostLazar

pre 10 dana

Sta im tesko, kada mogu da dodju i glasaju za Vucica, a nemaju veze sa ovom zemljom, sto ne bi dosli na derbi
U

UPDP

pre 10 dana

TOG vikenda? KOG bre vikenda, kako mozes ovako da napises ovakvu vest?
s

smehotres

pre 10 dana

naravno, Partizanu odgovara sto manje navijaca da se ne skandira protiv uprave a Zvezdi pomeranje
@

@smeh

pre 10 dana

Kojih navijaca? Oni bojkotuju utakmice na domacem terenu...