Komentari na vest

Večera starih prijatelja: Pep, uništio si fudbal! Četiri godine nisam mogao da nađem klub zbog tebe

A

Au

pre oko 2 sata

Ne zna se koji ima više novca na računu,a ovamo skroz lagana priča, duks, farmerice i patike. A i pukla me je nostalgija, koga ovi mlađi danas da gledaju? Čoveče, jedna Breša je imala ovakve magove u ekipi, kakvi su ostali bili?
g

gost1978

pre oko 3 sata

andjus i badjo su familija tek sad vidim
D

Dokon pop

pre oko 3 sata

Forca Doria Šta napisa,dobri čovječe?! Gvardiola nije bio dobar igrač? U stvari i nije,bio je vrhunski.
M

Marcoman

pre oko 3 sata

Nemas ti pojma ako kazes, da je Gvardiola bio nikakav fudbaler. Ili nisi pratio fudbal. Bio je kao sto je sada i trener velika radilica, trkac na sredini terena, nesto poput Jugovica!
L

Lalegale

pre oko 4 sata

Sjajni igraci

Ујка Житко ПФК

pre oko 4 sata

Luka Toni bio bas dobar saigrac sa Boskom Jankovicem u Veroni.Ala proletose godine ko sekund!
C

Cjepka123

pre oko 4 sata

Mnogo skupa slika!
G

Gost 1302

pre oko 4 sata

Auu brate kakve legende. Kakvi fudbaleri bilo je uzivanje.
F

Forza Doria

pre oko 3 sata

Guardiola je bio nikakav fudbaler. Toni i nekako, ali Baggio je jedan. Jedini razlog što prva dvojica imaju čast da se slikaju s Baggiom danas je što je Guardiola postao vrhunski trener, a Toni postao dobar centarfor pred kraj karijere. Kao fudbaleri mu ni do koljena nisu bili.
D

Druze

pre oko 2 sata

Ti fudbal nisi pratio hahahah gvardiola je bukvalno mozda i to 5 dmf svih vremena... Revolucionarni defanzivni vezni prvi ikad sa takvom tehnikom preteca buskeca... Lider barselone u najvaznijim trenucima kluba kad se osvojila prva liga sampiona i skinuo teret sa pleca.. Lider kluba kad je klub dobio pobednicki dnk i krojfovsku ideologiju koju bi bez njega sa takvom tehnikom na toj poziciji bilo nemoguce implenentirati. Kapiten ronaldu romario figu stoickovu sta ja sve ovde necu procitati kakvih mandova sve ima jujuju... Mozda i veci igrac od badja samo bez marketinga i na drugoj poziciji na terenu koja nije toliko upadljiva.
Ш

Шта пишу

pre oko 2 sata

Лука Тони постао голгетер пред крај каријере? Леба ти, погледај кад је освојио Златну копачку и колико година је имао кад је у Бајерну имао плату од 5, 6 милиона ојра!