Komentari na vest

Već dao 411.100.000 evra za defanzivce i malo je: Gvardiola hoće levog beka od 60.000.000

Falični Tom

pre preko 3 godine

Koga Siti prodaje i kolike ugovore potpisuje kad ih FFP ne dotiče? I onda hoće da uspostave neku kontrolu nad potrošnjom u fudbalu.
@

@falicni tom

pre preko 3 godine

U zadnje 3sezone potrosili su 320mil,a prodali igrace za preko 200..sezonu prijw toga su ulozili 250mil,i sa tom okosnicom uzeli 3lige i evo ih sad u finale i svaki trofej u engleskoj..savrseno poslovanje..evo celzi je ove sezone ulozio oko 300mil i bore se za 4mjesto..city 3sezoje zadnje ne ulaze mnogo zato ocekuj. A ljeto ludilo dobijen je bydzet od 209,250mil da se obnovi ekipa..treba im top napadac,zadnji vezni i zamjena za silvu koja nije dovedena prosle godine
Д

Домаћин

pre preko 3 godine

Не знам више шта су запели за тог левог бека када зинченко игра одлично у последњих годину,годину и по дана,а менди је сасвим добра измена,тако да не видим поенту довођења још једног бека.
M

Mauro

pre preko 3 godine

Realno ako nešto valja Sitiju ove sezone je odbrana, tek su na kraju počeli primati golove zbog rotacija.
G

Gost NBG

pre preko 3 godine

Iako sve navedeno u tekstu stoji, malo se previse forsira prica kako Pep trosi. On covek zapravo nista ne trosi, nit je njegov novac niti on pogadja cenu igraca. S druge strane, da Sporting prodaje beka npr Interu ili Napoliju, ta cena bi se kretala do 35,40m iz razloga sto ti klubovi nisu toliko platezno mocni; sasvim je logicno da svaki klub koji prodaje igraca zeli, a bas cesto i uspe da odere Siti, jer oni te svote uvek placaju bez problema.
G

Gale987

pre preko 3 godine

Umesto da uzme Gobelju za pola miliona.. Stvarno lud taj Pepe...
Y

Yui

pre preko 3 godine

I ja bi sa tim parama imao iste rezultate kao Gvardiola.
h

handycam

pre preko 3 godine

Ima se moze se, cist primer Bajabek u Partizanu, zar Vi mislite da Partizan ne bi ekspresno uzeo drugog spica kad je video da ovaj ne valja? Isto u Zvezdi sad ne znam bas koji igrac jer sam Partizanovac pa ne pratim toliko, ali ajde Bakajoko, kad je Zvezda videl da nije neki kalibar zar mislite da ne bi ekspresno dovela drugog? Nego su to drugaciji uslovi i sve to.. Siti ima i moze da trosi, pa i u zivotu je tako, ako vozis ficu, imas para za bmw sto bi vozio ficu ako tezis ka necemu visem u zivotu?
M

Mykonos

pre preko 3 godine

Hahahahhaahahhaa sta je sa mozgom?
g

gost11

pre preko 3 godine

Lepo napisao decko, tezi se visim ciljevima, Liverpul tako nije nadogradio tim i vidi gde su sad..
R

RealNo1

pre preko 3 godine

Pa dokle ovo ide? 6 lijevih bekova. Ne znam zasto Zincenko ne bi mogao da bude bek, odlicno je odigrao svaki put.
Š

Što ti

pre preko 3 godine

smeta???? Mogu da imaju i 10 levih bekova, zbog čega se ti sekiraš???
a

apis 1917

pre preko 3 godine

Šta bi sa finansijskim fer plejom ? šta bi sa kaznom za siti ? ništa, oslobođeni... još više kupuju sad, tj. više para troše... nema kazni u fifi i uefi jer svi prde u istu tikvu.
M

Ma castice ih

pre preko 3 godine

Uefa jer su istupili iz superlige